Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bilmiyorum erken belirti verirmi ümitlenme hemen ama belkide olabilirde bünyeden değişiklik yapabilir bazen bende ümitleniyorum ama sonrası fos sonrada üzülüyorum onun için ümitlenme bence ama inşallah hamilesindir

sağolun canlarım ınsallah sonuc ıyı olur
hoş geldın canım ınşaal burası uğurlu gelır meleğin gelır
ınşşallah su kırmızıları gormek artık ıyıkı varsınız
benim temmuzun 19 gibi gelir sanırım fazla umudum yok ama hayırlısı Allahtan..ne diyelim..
ınşallah hamıştırsın kızz

Günaydın kızlar, izne ayrılınca siteye daha çok girerim diyordum ama, ev işlerinden vakit kalmıyor yaa 🙁

Bugün adetimin 5. günü en fazla bir gün daha sürer, hani normalde böyle idi ama, kürtaj sonrası değişiklik olmasza, herhangi bir deişiklik olmadı Allahtan, fazla gelme ağrı vs.. normaldende iyiydi, sadece belim ağrıdı, göğüslerim bile şişip acımadı bu sefer, herhalde yumurtlamadım mı diyorum ama, merak edip test yapmıştım, yumurtlama testi yani ve çift çizgi olmuştu, neyse bakalım dr.um adet bitiminde yaptırmam için bir sürü test yazdı onları yaptırıp gel demişti, şimdi o günü heyecanla bekliyorum, çünkü düşük nedenini öğrenebiliriz bu testlerle, eşimde bugün sperm testi yaptırıcak, hayırlısı bakalım, neler çıkıcak yada çıkmıycak..

çok geçmiş olsun inş. biraz önce düzelip biran öncede bebeğin olur

canım evde olunca oyle oluyor gercekten ınsan ısten fırsat bulamıyor.....bu ay boyle gecmesı normal zaten ama ıyı olmus en azından agrısız gecmıs🙂ınsallah canım hersey yolunda gıder bır sorun olmaz hayırlı haberlerını beklıyoruz.....

Aaaaaaaaaaa günaydın kimse yok diye yazıp kahvaltı hazırlamaya gitmiştim, yaşasın burdasın... 🙂