M meryem214434 Aktif Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.421 ygmr06' Alıntı: iyi olmaya alışıyorum gerginim biraz Genişletmek için tıkla ... hayırdır canım?ben uzun zamandır yoktum.cenazemiz vardı memlekete gittim geldim
ygmr06' Alıntı: iyi olmaya alışıyorum gerginim biraz Genişletmek için tıkla ... hayırdır canım?ben uzun zamandır yoktum.cenazemiz vardı memlekete gittim geldim
ygmr06 Yeni Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.422 meryem214434' Alıntı: hayırdır canım?ben uzun zamandır yoktum.cenazemiz vardı memlekete gittim geldim Genişletmek için tıkla ... öylemi başınızsağolsun işe geldim patron ocakta kağıt yakmış onarda hep yerlere uçuşmuşona canım sıkıldı bide eşimi aradım biraz konuşim rahatlıyim diye oda umursamıyormuş gibi yaptı dinledi sadece bide ona taktım kafamı
meryem214434' Alıntı: hayırdır canım?ben uzun zamandır yoktum.cenazemiz vardı memlekete gittim geldim Genişletmek için tıkla ... öylemi başınızsağolsun işe geldim patron ocakta kağıt yakmış onarda hep yerlere uçuşmuşona canım sıkıldı bide eşimi aradım biraz konuşim rahatlıyim diye oda umursamıyormuş gibi yaptı dinledi sadece bide ona taktım kafamı
M meryem214434 Aktif Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.423 boşver erkekler bazen öyle olabiliyor.sonra bişey yokmuş gibi normal devam edebiliyor
M meryem214434 Aktif Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.424 bunun için güzel canını sıkmaya değmez.biz kadınların daha önemli işleri var 😉
ygmr06 Yeni Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.425 meryem214434' Alıntı: bunun için güzel canını sıkmaya değmez.biz kadınların daha önemli işleri var 😉 Genişletmek için tıkla ... doğru yuurtamda çatlamış bu ay acaba tutarmıki
meryem214434' Alıntı: bunun için güzel canını sıkmaya değmez.biz kadınların daha önemli işleri var 😉 Genişletmek için tıkla ... doğru yuurtamda çatlamış bu ay acaba tutarmıki
eminegelin Yeni Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.426 Günaydin Meryem ve Ygmr.... Meryemcim öncelikle basin sagolsun... baya merak etmistim seni geldigin iyi oldu...nasilsin?? Ygmrcum... bu erkeklerin normal halleri... benimkide bazen telefonda gicik gicik konusuyor, sonra eve geldimide kikirdiyor... takma kafana.....
Günaydin Meryem ve Ygmr.... Meryemcim öncelikle basin sagolsun... baya merak etmistim seni geldigin iyi oldu...nasilsin?? Ygmrcum... bu erkeklerin normal halleri... benimkide bazen telefonda gicik gicik konusuyor, sonra eve geldimide kikirdiyor... takma kafana.....
M meryem214434 Aktif Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.427 neden tutmasın ki de mi ama?tutar tutar sen merak etme.benim tuttuysa herkesin tutar sen içini ferah tut kafaya da takma.takmayınca oluyormuş
neden tutmasın ki de mi ama?tutar tutar sen merak etme.benim tuttuysa herkesin tutar sen içini ferah tut kafaya da takma.takmayınca oluyormuş
ygmr06 Yeni Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.428 meryem214434' Alıntı: bunun için güzel canını sıkmaya değmez.biz kadınların daha önemli işleri var 😉 Genişletmek için tıkla ... eminegelin' Alıntı: Günaydin Meryem ve Ygmr.... Meryemcim öncelikle basin sagolsun... baya merak etmistim seni geldigin iyi oldu...nasilsin?? Ygmrcum... bu erkeklerin normal halleri... benimkide bazen telefonda gicik gicik konusuyor, sonra eve geldimide kikirdiyor... takma kafana..... Genişletmek için tıkla ... evet ya işteykende bize karşı iyi olsunlar demi
meryem214434' Alıntı: bunun için güzel canını sıkmaya değmez.biz kadınların daha önemli işleri var 😉 Genişletmek için tıkla ... eminegelin' Alıntı: Günaydin Meryem ve Ygmr.... Meryemcim öncelikle basin sagolsun... baya merak etmistim seni geldigin iyi oldu...nasilsin?? Ygmrcum... bu erkeklerin normal halleri... benimkide bazen telefonda gicik gicik konusuyor, sonra eve geldimide kikirdiyor... takma kafana..... Genişletmek için tıkla ... evet ya işteykende bize karşı iyi olsunlar demi
M meryem214434 Aktif Üye Üye 29 Haziran 2010 #7.429 eminegelin' Alıntı: Günaydin Meryem ve Ygmr.... Meryemcim öncelikle basin sagolsun... baya merak etmistim seni geldigin iyi oldu...nasilsin?? ..... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun bitanem.sen ve bebiş nasılsınız?kontrol ne zaman?
eminegelin' Alıntı: Günaydin Meryem ve Ygmr.... Meryemcim öncelikle basin sagolsun... baya merak etmistim seni geldigin iyi oldu...nasilsin?? ..... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun bitanem.sen ve bebiş nasılsınız?kontrol ne zaman?