ben geldimmm ama çok yorgunum sabahtan beridr dr arıyorum kafayı yedim resmen ban yardım edinn neolurr bir dr tavsiye edinn yoksa yerim hepinizi heeeeeeeeeeee
bitanem benn baaaptımkii neyse öldür zaten ölü gibiyim çokkk bitkin hissediyorumm kendimi bidee of bir dr bulucam ama ben ölücem gidemeden heralde bana yardım edinnn yaaaaaaaaaaa
hoşgeldin bitanemm yaaa nerelerdesin senn oyyy kıyamam yaaa tatlım sen anadolu yaksındamısın avrupa yakasımıı eğer anadolu ise bilgemeelek bi doktor tavsiye edecekti bana onu sor eğer avrupa yakasında isen ben tavsiye edeyim hayrunisa hastanesi ordaki kadındoğum doktoru çok ii duydum cnm ama 35 tl miş muayenesi
yok bitanm avrupa amannn allah o hastaneyi nasıl biliyosa öyle yapsınnn nefret ediyorum çok gittim nisaya hiç sevmiyorum ben beebeğimi düşürüyorumm diyorum bakıyolar yüzüme 1.5 saat ayakta beklttiler sonrada düştü deiler tamam yolladılar ne bir belge ne başka bişey sinir şeylerr
LALEZAR
çok heyecanlıyım..
çünkü ilk defa ovulasyon testimde kontrol çizgisinden epeyce koyu renkli bir test çizgisi gördüm..gerçekten çok şaşırdım..ilk defa böyle birşey oluyor..panik atak geçiricem heyecandan şimdi..salak gibi oldum..surat ifademi görseniz gülersiniz..
lalezar
çok heyecanlıyım..
çünkü ilk defa ovulasyon testimde kontrol çizgisinden epeyce koyu renkli bir test çizgisi gördüm..gerçekten çok şaşırdım..ilk defa böyle birşey oluyor..panik atak geçiricem heyecandan şimdi..salak gibi oldum..surat ifademi görseniz gülersiniz..
bitanem benn baaaptımkii neyse öldür zaten ölü gibiyim çokkk bitkin hissediyorumm kendimi bidee of bir dr bulucam ama ben ölücem gidemeden heralde bana yardım edinnn yaaaaaaaaaaa
hoşgeldinn gülümmmm nasılsın
yok bitanm avrupa amannn allah o hastaneyi nasıl biliyosa öyle yapsınnn nefret ediyorum çok gittim nisaya hiç sevmiyorum ben beebeğimi düşürüyorumm diyorum bakıyolar yüzüme 1.5 saat ayakta beklttiler sonrada düştü deiler tamam yolladılar ne bir belge ne başka bişey sinir şeylerr
oyy kıyamam tatlım bnm yaaa demekki herkeste faklı bişiler oluyo aman yaa safa hastanesi nasıl acep bende pek ii bilmiyomkii uff keşke yardımcı oalbilsem bişi öğrenir bulursam yazarım sana mutlaka
bilgemelekkk cnm selzehi sormuştun bende cevap yazmıştım arkadaşım ama okudunmu bilmiyom selzeh ii çok şükür konuşuyorum telde ama nete giremiyo annesinde kaldı doktor rapor vermişti cnm halsizlik vardiyee bebişide kendide ii Allaha şükür dinlendi biraz yarına gelir sanırımmm
seni var yaaa , yirim yirimm, deli çatlağı 🙂 kaçık 🙂 anladın sen
🙁
bu arada sevilayım gelmiş gitmiş, LARA da uğramadı bi daha küstü onlar bize yaaa SEVİLAY nolur küsmeyin bebişim yaaa, valla kasıt yok tatlım biz sizi çok seviyoruzzzz
Şehnaaaazzzz çatır çatır yumurtluyon galiba🙂
Ben kendimden biliyorum yani daha önceki doğurduklarımdan önce ovulasyon testinde görüyosun sonra gebeliktestinde pozitifi canım. Hadi bakalım darısı gebelik testinin başına🙂
Kızlar yaaa istemiyorum çıkmayı ama gezmeye gidicez, gidip hazırlanayım kendinize çok çok çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum,
Şehnazcım bu geceyi iyi değerlendir sende tamammı, hatta sabah erken kalkın sabah çalışın, sende bir saat yat kalkma belinin altına da yastık koy, yada diz dirsek işte bilirsin hadi kolay gelsin 😀
gündüz bilgemelekle konuşmuştuk..4 saat idrar tutulacak birşey içilmeyecek dediydi..eve geldim bi yapiiim çıkmaz dedim..daha önce hep silik çizgi çıkıyodu..hatta dalga geçiyoduk forumda da..ama bugün bi yaptım..test çizgisi kontrol çizgisinden bile koyuydu..kopkoyuydu..heyecandan bilgemeleği aradım..ne yapıcam şimdi diye..çok güldü bana..gerçi ben de güldüm..ne yapıcaz..çalışıcaz tabi..🙂