Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ben geldimmm ama çok yorgunum sabahtan beridr dr arıyorum kafayı yedim resmen ban yardım edinn neolurr bir dr tavsiye edinn yoksa yerim hepinizi heeeeeeeeeeee

yok annem istediğin kadar sor biz paylaşım için burdayız

müthiş gaz yaptı mercimek.kasık ağrıları bende eskiden beri olurdu o yüzden çok ayırdedemedim.adet sancısı gibi karın ağrım oluyordu azaldı yeni.adet olacam sanıyordum.bazen de şiddetli adet sancısı gibi.göb. deliğinin etrafında hatırlamıyorum canım.bastırınca elleyince ağrı oluyordu zaten çok gergin başından beri.

Bide birşey daha, dün dr baktığımda sağ yumurtalıkta minik bir kiste gördü ve dediki "bu kistler bebek ile birlikte gelişen kistler" sende de böyle oldumu..

ben geldimmm ama çok yorgunum sabahtan beridr dr arıyorum kafayı yedim resmen ban yardım edinn neolurr bir dr tavsiye edinn yoksa yerim hepinizi heeeeeeeeeeee
hoşgeldin bitanemm yaaa nerelerdesin senn oyyy kıyamam yaaa tatlım sen anadolu yaksındamısın avrupa yakasımıı eğer anadolu ise bilgemeelek bi doktor tavsiye edecekti bana onu sor eğer avrupa yakasında isen ben tavsiye edeyim hayrunisa hastanesi ordaki kadındoğum doktoru çok ii duydum cnm ama 35 tl miş muayenesi