inş cnm olsun vardır elbet bi hayır sende hamileyimmm yazacaksın bizlerde hepimiz inş bazen çok uzakkk gibi görünsede bana ne biliim hep umut var Allaha şükür yeterki sağlık olsunnn
bilgemelekkk cnm selzehi sormuştun bende cevap yazmıştım arkadaşım ama okudunmu bilmiyom selzeh ii çok şükür konuşuyorum telde ama nete giremiyo annesinde kaldı doktor rapor vermişti cnm halsizlik vardiyee bebişide kendide ii Allaha şükür dinlendi biraz yarına gelir sanırımmm
canımmm nişşş inşşa rkadaşım yaaaa benm aslında en büyük eksiğim çok sık çalışma olmayışıı galibaa 😀 neyse yaa inş hayırlı vakit gelmişse olcaktır zatenn
aynen haytım ümidini yitirme hiç bizman denturse canım sende yaşıcaksın o duyguyu merak etme nese canlarım ben çıkıyorum eşim geldi ona haberi vercem öptüm hepinizi
Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
azade .............................. 6 Mayıs tweety8378 .....................7 Mayıs Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ................................. 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)