okudum canımbaşım cok ağrıyor bu haptan herhale dış gebelıkde olsa gebelık cıyormuş sen gec yumurluyon yenıde hamıle kalmış ola bılırsın dedı hamılelıkde butun belırtıler var bebek yok
tamam cnm öyle yap ozaman ama hamişsinn çok şükürr yaa keyfini çıkarrr ben o silik çizgiyi görmeye nekadr çok hasretim bi bilsennnn bi görsemm inşş tadını doya doya çıkarmak sitiyorumm
canımsınn saoll tatlım bnmmm Rabbim buay Ol demiştir de olmuştur inşşş sende güzel azminle rahatsızlığını atlatıcaksın inşş kim bilir bebeişin belki sana süpriz yapıcak cnmm beklemediğin başka şeylerle uğraştığın bian yani buay gelivercek annesinee inşş
okudum canımbaşım cok ağrıyor bu haptan herhale dış gebelıkde olsa gebelık cıyormuş sen gec yumurluyon yenıde hamıle kalmış ola bılırsın dedı hamılelıkde butun belırtıler var bebek yok
canımsınn saoll tatlım bnmmm Rabbim buay Ol demiştir de olmuştur inşşş sende güzel azminle rahatsızlığını atlatıcaksın inşş kim bilir bebeişin belki sana süpriz yapıcak cnmm beklemediğin başka şeylerle uğraştığın bian yani buay gelivercek annesinee inşş
canımmm nişşş inşşa rkadaşım yaaaa benm aslında en büyük eksiğim çok sık çalışma olmayışıı galibaa 😀 neyse yaa inş hayırlı vakit gelmişse olcaktır zatenn
inş cnm olsun vardır elbet bi hayır sende hamileyimmm yazacaksın bizlerde hepimiz inş bazen çok uzakkk gibi görünsede bana ne biliim hep umut var Allaha şükür yeterki sağlık olsunnn