Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Güle güle tatlı annemiiiisss

İnşallah canım, hayırlısı ile hamile kalırsın. Bu ay çok pozitifsin bu nedenle ben de senden çok umutluyum.İnşallah testinde senin gibi pozitif çıkar
canımsınn saoll tatlım bnmmm Rabbim buay Ol demiştir de olmuştur inşşş
sende güzel azminle rahatsızlığını atlatıcaksın inşş kim bilir bebeişin belki sana süpriz yapıcak cnmm beklemediğin başka şeylerle uğraştığın bian yani buay gelivercek annesinee inşş

gizemli kız canım arkadaşım hayırlısı olsun ah allahım ne güzel bizde görücekmiyiz o cizgiyi allah yardım etsin bitanem tez al sağlıkla kucagına

Hayırlısı olsun inş...
Sağol canım biz bu ay da ara vermek zorunda kaldık inş önümüzdeki ay düzelirimde sakat kulübesinden kurtulur maratona devam ederim...

inş canım seninde bebişin gelr...canım ilişkiye zaten hep girdik 5 aydır çok sıklıkla hemde ben beklemiyodum sonucu böyle ama sonuç bu

EVET canım.... inş sende yaşıcaksın sıkma canını hiç sende yaşıcan bu duyguyu
canımmm nişşş inşşa rkadaşım yaaaa benm aslında en büyük eksiğim çok sık çalışma olmayışıı galibaa 😀 neyse yaa inş hayırlı vakit gelmişse olcaktır zatenn

Hayırlısı olsun inş...

Sağol canım biz bu ay da ara vermek zorunda kaldık inş önümüzdeki ay düzelirimde sakat kulübesinden kurtulur maratona devam ederim...
inş cnm olsun vardır elbet bi hayır sende hamileyimmm yazacaksın bizlerde hepimiz inş bazen çok uzakkk gibi görünsede bana ne biliim hep umut var Allaha şükür yeterki sağlık olsunnn