kelimesi kelimesine aynı şeyleri, söledi cnm yastık koy hemen banyo yapma sabah kalkınca yap dedi ve gün aşırı dedi ama ben doktorda geldikten sonra 3 gün üstüste çalıştım cnm inşş çatlamıştır ve tutmuştu sadece dünden beri hafifi lekelenmem var belkide yumruta daha yeni çatlıyo ama en biliim bilemiyorum yaaaaa
canlarım hepicinize söylüyorum akşam calıştım bu akşam calış yarında calış derken adam gitti sonrada kocasız kal allah korusun ama cok olmaz mı yaaa gerci bebek için katlanıcaz ama bu gün utandım dr söylemeye akşam calıştık diye 2 vaya 3 gün içinde calış dedi şimdi zamanı dedi iğne dedim yapılıyormuş hocam catlama iğnesi catlamış o gerek yok dedi ama hiç akıntı olmadı bende klomenden mi acep
doktora sordum ya çatlamazsa diee yok dedi çatlarr
bende dicektim çatlama iğnesi olmama gerekirmi die ama kzıar die bişi sölemedim daha çünkü çok net bi şekilde çatlar dedii inşallahhh deidm bendee neyse inşş çatlamıştır da bebişim tutunuyodur bana sende çalış cnm bence 2 3 gün daha üst üste çalıma olsunnn inşş tutarrr
yok güzelim kullanmadım yaa doktora 12.günü gittim işte yumurtam 17 mm olmuştu çatlamak üzere dedi
tekrar geliim mi diye sordum hani çatlamışmı çatlamamışmııı diyee ama gerek yok çatlıcak dediii
dentnurse bu işler böyle canımmmm.....bebiş için katlanacaksınız tabiki. 3 günde kocişine birşey olmaz korkma. sadece bebiş istediğiniz için değil gerçekten birbirinizi istediğiniz için beraber olun canım... yani beyniniz rahat olsun, onu hapsetmeyin.
saoll cnm bnmm yaaaa böyle söyleyince sevidirik oldum benn inşş izgilin sonu gibi olur benmde hamiş haberimi veririm sizlere ve sizlerden de duyarım bugüzel müjdeyiiii cnmm
doktora sordum ya çatlamazsa diee yok dedi çatlarr
bende dicektim çatlama iğnesi olmama gerekirmi die ama kzıar die bişi sölemedim daha çünkü çok net bi şekilde çatlar dedii inşallahhh deidm bendee neyse inşş çatlamıştır da bebişim tutunuyodur bana sende çalış cnm bence 2 3 gün daha üst üste çalıma olsunnn inşş tutarrr
canlarım hepicinize söylüyorum akşam calıştım bu akşam calış yarında calış derken adam gitti sonrada kocasız kal allah korusun ama cok olmaz mı yaaa gerci bebek için katlanıcaz ama bu gün utandım dr söylemeye akşam calıştık diye 2 vaya 3 gün içinde calış dedi şimdi zamanı dedi iğne dedim yapılıyormuş hocam catlama iğnesi catlamış o gerek yok dedi ama hiç akıntı olmadı bende klomenden mi acep
kız kılomen ben kullandım evet kuruluk oluyor banna bır hafta gun aşırı dedı ama sen ığne olmamışsın hergun yap catlamak uzere dedıyse sen duphaston kullanmışmıydın