hamiş olan arkadaşlar bana yardım edin bişeycik sorucaktım ben bu gün dr gittim bana yumurtlama olmuş catlamak üzere eşinle sık sık ilişki dedi ama gün aşırı demedi sizden böyle bişey yaşayan varmı cok sık olunca siperm kalitesi bozulmuyor mu?
canım 12.gün gittiğimde banada öyle dedi yumurta gelişmiş çatlamak üzere günaşırı ilişki dedi.bi arkadaşımda eşi doktor her gün bişi olmaz demiş yani gebelik şansını arttırmak için hergün olmalı demiş benmde kafama karışım ama ne biliim yaa o arkadaş hamile kaldı ve hergün çalışma yapmıştı bende olabildiği kadar sık olmalı yaa tabi bende bi uyabilsem bu söylediklerime inşş
bende iyi canım sağol yazdım onu okudun mu bir bilgin varmı ne yapsam ki ben şimdi sık ilişki derken gün aşırı demedi 2 yada 3 günün var iyi değerlendir dedi
hamiş olan arkadaşlar bana yardım edin bişeycik sorucaktım ben bu gün dr gittim bana yumurtlama olmuş catlamak üzere eşinle sık sık ilişki dedi ama gün aşırı demedi sizden böyle bişey yaşayan varmı cok sık olunca siperm kalitesi bozulmuyor mu?
canım bence hergün deneyin ne farkeder....sen harnup pekmezi ve tatlıyla eşini besle bu arada. aslında bazen hergün ilişki yaşayanların hamile kaldığını bazen gün aşırı ilişki ile hamile kalanları ya da bazen sadece 2 kez ilişki ile hamile kalanları duyuyoruz.
bu yüzden genelleme yapmak yanlış olur. bence özellikle yumurtlama günlerinde hergün deneyin. öncelikle stresten uzak kal canım. inan ki sadece bu stres bizi engelliyor
MRSM
saol cnm iim hamdolsun haffif lekelenmelerim oluyo işte 2 gündür.ona biraz canım sıkıldı ama doktoru aradım olaiblir dei.ya yumurata çatlıyo yada yerleşme kanamasıdır die ümit ediyoum ve dua ediyorum inş o yüzdendirr cnm sende dua et bana nolurr
canım 12.gün gittiğimde banada öyle dedi yumurta gelişmiş çatlamak üzere günaşırı ilişki dedi.bi arkadaşımda eşi doktor her gün bişi olmaz demiş yani gebelik şansını arttırmak için hergün olmalı demiş benmde kafama karışım ama ne biliim yaa o arkadaş hamile kaldı ve hergün çalışma yapmıştı bende olabildiği kadar sık olmalı yaa tabi bende bi uyabilsem bu söylediklerime inşş
aaaaaa çok güzelllll tebrikler canım.... ikinci çizgi pembemsi olsa bile hamilesin demektir 🙂
allah tamamına erdirsin, doğrulamak için hemen yarın kan testi yaptır canım.
kelimesi kelimesine aynı şeyleri, söledi cnm yastık koy hemen banyo yapma sabah kalkınca yap dedi ve gün aşırı dedi ama ben doktorda geldikten sonra 3 gün üstüste çalıştım cnm inşş çatlamıştır ve tutmuştu sadece dünden beri hafifi lekelenmem var belkide yumruta daha yeni çatlıyo ama en biliim bilemiyorum yaaaaa