aaaaaa çok güzelllll tebrikler canım.... ikinci çizgi pembemsi olsa bile hamilesin demektir 🙂
allah tamamına erdirsin, doğrulamak için hemen yarın kan testi yaptır canım.
aaaaaa çok güzelllll tebrikler canım.... ikinci çizgi pembemsi olsa bile hamilesin demektir 🙂
allah tamamına erdirsin, doğrulamak için hemen yarın kan testi yaptır canım.
hamiş olan arkadaşlar bana yardım edin bişeycik sorucaktım ben bu gün dr gittim bana yumurtlama olmuş catlamak üzere eşinle sık sık ilişki dedi ama gün aşırı demedi sizden böyle bişey yaşayan varmı cok sık olunca siperm kalitesi bozulmuyor mu?
geç döllenme olsa da kan testinde hamile olup olmadığın mutlaka çıkıyor... bu leke diye kastettiğin şey nedir bilemiyorum canım. peki alttan mı muayene oldun
Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
azade .............................. 6 Mayıs tweety8378 .....................7 Mayıs Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ................................. 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
canım yaaaa kolay gelsin sana...ama dinlene dinlene yap, çok eğilip kalkma aman.
benim de yapacağım bir tek o iş kaldı. hala kışlıklar duruyor ama yapamazdım ne yapayım. haftasonu eşimle yaparım artık. sorma eşler artık öyle çalışıyorlar napalım 🙂
evet yaaa.onlar da katlanacak mecburen.acıyorum ama ne yapayım.camları o silmişti.hafta sonları evi baştan sona temizliyor.bazı günler yemek bulaşık da kalıyor ona