pirenses Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #591 kuzum borel sıfır hamılelık gorunmuyor dedı kandada negatıf dedı kafve rengı lekeler geldı duphaston hapı verdı erken de ola bılır dedı sen gec yumurtluyon dedı 10 sonra hasta lanmassan geldedı bebek olsaydı gorunurdu dedmı
kuzum borel sıfır hamılelık gorunmuyor dedı kandada negatıf dedı kafve rengı lekeler geldı duphaston hapı verdı erken de ola bılır dedı sen gec yumurtluyon dedı 10 sonra hasta lanmassan geldedı bebek olsaydı gorunurdu dedmı
M meryem214434 Aktif Üye Üye 5 Mayıs 2010 #592 pirenses' Alıntı: kuzum borel sıfır hamılelık gorunmuyor dedı kandada negatıf dedı kafve rengı lekeler geldı duphaston hapı verdı erken de ola bılır dedı sen gec yumurtluyon dedı 10 sonra hasta lanmassan geldedı bebek olsaydı gorunurdu dedmı Genişletmek için tıkla ... bu ilaç varsa tutunsun diye mi?acaba kimyasal gebelik mi geçirdin?inşaallah değildir öyle.ama niye idrarda çıkıp kanda çıkmıyor ilginç yani canım
pirenses' Alıntı: kuzum borel sıfır hamılelık gorunmuyor dedı kandada negatıf dedı kafve rengı lekeler geldı duphaston hapı verdı erken de ola bılır dedı sen gec yumurtluyon dedı 10 sonra hasta lanmassan geldedı bebek olsaydı gorunurdu dedmı Genişletmek için tıkla ... bu ilaç varsa tutunsun diye mi?acaba kimyasal gebelik mi geçirdin?inşaallah değildir öyle.ama niye idrarda çıkıp kanda çıkmıyor ilginç yani canım
pirenses Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #595 meryem214434' Alıntı: bu ilaç varsa tutunsun diye mi?acaba kimyasal gebelik mi geçirdin?inşaallah değildir öyle.ama niye idrarda çıkıp kanda çıkmıyor ilginç yani canım Genişletmek için tıkla ... bebek varsa tutun dıye yoksa adet sokturumuş ama leke gelıyor sendende gelmıştı sana ne ver kac gun surdu lekeler
meryem214434' Alıntı: bu ilaç varsa tutunsun diye mi?acaba kimyasal gebelik mi geçirdin?inşaallah değildir öyle.ama niye idrarda çıkıp kanda çıkmıyor ilginç yani canım Genişletmek için tıkla ... bebek varsa tutun dıye yoksa adet sokturumuş ama leke gelıyor sendende gelmıştı sana ne ver kac gun surdu lekeler
pirenses Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #596 cadi_91' Alıntı: bayanlar niye kimse beni umursamıyoooooooooooor 🙁 Genişletmek için tıkla ... mrs m.' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoş geldınız canlar
cadi_91' Alıntı: bayanlar niye kimse beni umursamıyoooooooooooor 🙁 Genişletmek için tıkla ... mrs m.' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoş geldınız canlar
M mrs m. Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2010 #600 pirenses' Alıntı: hoş geldınız canlar Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk tatlım seni çok merak etmiştim noldu anlatsana cadi_91' Alıntı: mrs.m ankarada mısın Genişletmek için tıkla ... evet bir ilçesinde.....ya ama benim profil resmimi kullanıyorsun 🙂 sonra bizi karıştırırlar
pirenses' Alıntı: hoş geldınız canlar Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk tatlım seni çok merak etmiştim noldu anlatsana cadi_91' Alıntı: mrs.m ankarada mısın Genişletmek için tıkla ... evet bir ilçesinde.....ya ama benim profil resmimi kullanıyorsun 🙂 sonra bizi karıştırırlar