yarın değil ondan sonraki gün yapmayı düşünüyorum...
tek çizgi görmekten korkuyorum....
1.5 senedir göre göre bittim tükendim artık....
sabredeceğim....
bu arada kendime de dikkat edeceğim.....
önerileriniz var mı kuşlarım.....
inş en yakın zaman da dır bekletmeden gelir melkeğin gülüm benim böyle güçlü bir anneyi kim istemez benim bile senin yawrun olasım geldi yani eminim yavrun saabırsızla bekliyodur rabbim izin versinde yanına gidiyim annemin diyodr kuşum benim
bende aynı işde gülüm dr herşey normal dedi buayda olmazsa yapıcak heralde bişiler duarınızda unutmayın
ayyyyy canımsın yaaaa asıl güçlü annecik sensin 2 kere yaşadın bu acıyı ama ne güzelki en iyi dileklerle en güzel dualarla ayaktasın canım benim inşallah bu ay gelir meleğin veee hiçbirşeye gerek kalmaz...dua etmezmiyim gülüüüm inşallaaaah
kızlar ya bugün çok mutluyum sabah son kez açtım burayı.kimse gelmezse bugün bi daha açmayacaktım.şükürler olsun kavuştum hepinize.biri veni cimciklesin 😀
sabredeceğim....
yazgülüde cuma yapacak sanırım ayyyy cuma günü erkenden burdayım saz ekibimle hheehhee
bol bol sıvı gıda al
süt iç...pekmez ye ama bal yeme zararlıymış sanırım
sabredeceğim....
hımm benim testlerde çıkmamıştı bekle ama ağır kaldırma beslenmene dikkat et üzme kendini.bi de çok kaptırma.olmazsa üzüntün büyük olmasın.inşaallah meleğin minik elleriylerahmine tutunmaya çalışıyordur
aminn cümlemizin kini bitanem ay canım benim yerim ben seni inş güzel cevaplar gelsin bebişin de arkasından gelsin gülüm benimmmgörüşürüz kendine iyi bak
oleyyyy yaşasın doffodilim tebrikler gülümmmm allah tamamına erdirsin inş
ay canım yaaa bir taraftan mutlu oluyorus bir taraftan üzülüyoruz dünya işde rabbim inş bebişini ona bağişlar
olur tabii ki.yeter ki herkes gelsin.ama benim çıkmam lazım.komşuya bi ders verecem.ders dediysem yanlış anlaşılmasın Kur'an dersi 😀 öpüyorum hepinizi.gelecem tekrar.görüşemezsek yarın sayım var burda olsun yine hepiniz