Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

TATLICADIM sana cevap yazamadım yaaa kusurabakma lütfen cnm bnm netim okadar yavaşki sinir oldum kapattım pc yi halada aynı yavaşlık devam uff ben bi kelime yazana kadar sayfalar geçiyo

hoşgeldin kıss nasılsın berranur neler yaptın n bakemm gülüm anlat bakalım

hoşbulduk tatlım cevizli baklavam benim ya ben çok yoğunum yasin falanniyetledim onu okuyorum gülüm sen naaptın cevap geldimi drdan sizdebn ayrıyım ama duarım hep sizinle kız ben sizi okadr çok seviyorum görmesemde aklımdasınız duarımdasınız bitanem

öldürmeliyim başka yolu yok.çünkü beni meraktan öldürdü.sinirimi başka türlü boşaltamam ki

öldür ölüdür meleüğim ayşegül kurban olsun sana bende sizi çok merak ettim bebiş nekadar oldu annesini üzüyomu mercimeklikten terfi etmişdr şimdi fasülye olmuştur benim yeğenimm

ben küsüm sana bebeğim de küs.çatlattın sen bizi meraktan kızım yaa.neyse neyse madem geldin barışalım yine
sabah isyan ettim herkes geldi bugün he he he ne güzel

anaaa ama teyzesi çok seviyo onu söyle oda barışsın ağlarım bak rabbim kucağina aldğin günleride göstersin canım benm

heeee bacım herkeşleeee gelsin dimi ama...gülüüüüm siz nasılsınız inşallah sorunsuz gidiyordur herşey az önce mimoza çiçeğini okudum üzüldüm yaaa inşallah bir sorunla karşılaşmaz

biz iyiyiz maşaallah bugünlerde.mimozaçiçeğinin bebeğini Allah ona bağışlasın.inşaallah bişey olmaz.benim de mrs.min de kanaması oldu.şükür bi,şey olmadı

Benim kasıklarıma ağrılar girip çıkıyor arada, Laracım seninde olmuşmuydu böyle, gerçi ben geçen akşam merak edip ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı, yine yumurtluyor olabilirmiyim acaba..
Canim arar ara sancilar oluyordu bendede ve cok uzun sürmüstü.Ama yumurtalamadanda olabilir tabii.Üstünden ne kadar zaman gecti ki?Tekrar calismaya basladin mi?

selamlar hanımlaar

merhaba arkadaşlar,nasılsınız.
hoşgeldiniz kızlarrrr ayyy ne güzel yaaaa herkes geliyor
azade sen nasılsın ateşin düşmedi değilmi noldu sondurum ne
izgilim daffodili kim söyledi sana.gelse de tebrik etsek
canım bu sabah tabloma değerimi yazmak için azadenin açtığı topikte gördüm dünde yazmıştı regl 3 gün geçmiş ateşini ölçmüş 36.8 çıkmış yarın test yapacağım diye...bu sabah test yapmış 2.çizgi belirgin bir şekilde çıkmış