Evet canim hatirliyorum insallah sonuclari iyi gelir onunda ve en kisa zamanda hamis haberini aliriz..
Hay Allah deli bu kiz yaw 🙂 kiz sorgu melegimisin sen 😛
Tesellin icin cok sagol tatli cadim ama elimde degil.Sanki aksilik üzerine aksilik cikiyor.Dün diyabetologta dedi eger diyabetin cikarsa ilac veririz,gebeligi ertelemen gerekebilir.Sonuclarda pek ic acici cikmadi.Bir taraftan zaman ilerliyor.Yasim 36 ya yaklasiyor.Tüp bebek merkezindeki Dr hamilelik icin en fazla 2 yilin var demisti.Hersey o kadar umutsuz görünüyor ki su an...
tamam aksılıkler oldu evet ama sen kafanı takma ayırca ıkı yıl kısa bır sure degılkı canım bırden hersey degısebılır hersey yoluna gırebılır zamanı gecmeden olumlu dusun canım benım hem stres yaparsan sekerın daha cok artar ..umutsuzluk yok canım once bı sakın ol ve zamana bırak tamammmı?
Selam canlar.Ben geldim.Sabahtan beri kacirdiklarimi okuya okuya ilerliyorum basa dogru.
Yazgülüm benim adetlerim biraz düzensizdir.23 günden 29 güne kadar hersey mümkün.Ben listeye ortalama olan 28 gün yazdiriyorum.Bu ay 24.güne denk geldi.Adet döngüsünün bu kadar kisa olmasi iyi degilmis.Hayirlisiyla ameliyat olabilseydim adet düzenleyici alacagim.Az önce hastaneyi aradim.Hala grev bitmemis.Pazartesi tekrar aramami istediler.Grevin bitip bitmeyecegi o gün belli olacakmis.Benim ameliyat adetimden hemen sonra olmasi lazim.Bu ayda yetistiremezlerse deli olacagim off yaa...
Slm canim.. anliyorum canim seninkilerde benimki gibi duzensiz desene :-( bende hic bir zaman ne zaman olacagimi bilemiyorum malesef ve cok zor oluyor..
Insallah en kisa zamanda grev biterde sende tedavine kaldigin yerden devam edersin..
ahhh canım yaaa kıyamam ben sana üzülme nolur...ne biçim grevmiş bu yaaaa böyle....insanlar bu kadar sorumsuz olabilirmi...hay Allah yaaaaa
ne diyelim vardır bir hikmeti şekerin nasıl şimdi...yoğurdun içine çay kaşığı ucuyla tarçın koy ye olurmu bol bol salatalık ye...salatalıkta doğal insülin varmış
Su an nasil oldugunu bilmiyorum kusum.Pazartesi günkü sonuca göre seker ölcme aleti vereceklermis.Tamam canim salatalik ve tarcini denerim.Önerilerin icin Allah razi olsun.Gerci insülin hic yok degilmis ama cok yavas etki ediyormus bende.
Ayyüzlü .......................... 30Mayıs Ecce .............................. 1 Haziran Yazgulu24.......................1 Haziran
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
azade ............................ 2 Haziran bögürtlen ....................... 2 Haziran lara ................................ 6 Haziran Ayşegül .......................... 8 Haziran dileğimmm ................... 8 Haziran duygum_06 .................... 9 Haziran Bilgemelek ................... 10 Haziran Tatlı cadım ................... 10 Haziran Pirenses ...................... 10 Haziran izgil85...........................13 Haziran sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran lara ................................ 29 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Çarşı(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Tesellin icin cok sagol tatli cadim ama elimde degil.Sanki aksilik üzerine aksilik cikiyor.Dün diyabetologta dedi eger diyabetin cikarsa ilac veririz,gebeligi ertelemen gerekebilir.Sonuclarda pek ic acici cikmadi.Bir taraftan zaman ilerliyor.Yasim 36 ya yaklasiyor.Tüp bebek merkezindeki Dr hamilelik icin en fazla 2 yilin var demisti.Hersey o kadar umutsuz görünüyor ki su an...
Guzel arkadasim belki bundada vardir bir hayir.. bizim goremedigimiz aklimizin yetmedigi seyleri Rabbim goruyor ve bizim ser sandigimiz seyden hayir cikabiliyor..
Insallah guzel arkadasim benim.. tam 19 ay oldu ve artik yavas yavas gucumun tukendigini hissediyorum.. Baslarda her ay kendime baska bir bahane bulup teselli edebiliyordum ama artik onlarda bitti.. Tek dayanagim dualar ve umut.. Baskada yapabilecek birsey yok galiba..
Guzelim daha 2 aydir ugrasiyorsun.. Gercekten kendini yipratmak icin cok cok kisa bir sure.. Lutfen bu kadar takma ve herseyi dogal akisina birak olur mu?
Kesinlikle katiliyorum..
gercekten cesaret edemiyorum.. Ama cuma sabahina kadar gelmezse yapacagim test olur mu?
haklısın canım ınsanı bu süre yıpratıyor ama guclu olmak zorundayız allahım cok buyuk dualarımız hepımız ıcın dularımız senın ıcın... testı yap bakalım ne olcak olur tabı aklında kalana kadar teste kalsın🙂kımbılır mujde yakındır... ınsallahhhh....
Su an nasil oldugunu bilmiyorum kusum.Pazartesi günkü sonuca göre seker ölcme aleti vereceklermis.Tamam canim salatalik ve tarcini denerim.Önerilerin icin Allah razi olsun.Gerci insülin hic yok degilmis ama cok yavas etki ediyormus bende.
evet canım biliyorum özeldende yazmıştım sana tip 2 diyebette oluyor o durum zaten 30 yaş üstü olunca tip 2...30 yaş altı olunca tip 1 deniliyor...olsun kuşuuuum tedaviyle insülinin kalitesi artar onu takma kafana hem seninki çok yeni
hani sen yazmıştınya şeker yüklemesinden sonra 190 civarı çıktı diye işte tarçın şekerin birden yükselmesini önlüyor biz sürekli birkaçgünde bir kullanıyoruz