Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Evet canim hatirliyorum insallah sonuclari iyi gelir onunda ve en kisa zamanda hamis haberini aliriz..

Hay Allah deli bu kiz yaw 🙂 kiz sorgu melegimisin sen 😛

canım hosgeldın öncelıkle stres yapma yawww sansına gercı aksılıkler oldu bıturlu olmadı amelıyat ama vardır bunda da bır hayır canım

slm canlarım yazgülü hoşgeldin cnm nezmandır yoktun inş meleğin senledir tatlım

laram hayırlısı olsun zaetn aklında önce ameliyat işi avrdı inşallah hayırlısıyla ameliyatın geçer ve bebeğine kavuşursun cnm

eminecimm bebişin ve sen iisinizdir inş cnm büyüyo artık yaa günlerde öyle hızlı geçiyokii sağlıkla al kucağına inşallah

tatlıcadım sen nasılsın gülüm hayırlısıyla şu bizim haylazlara bi kavuşsaydık yaaa hep aklımızı karıştırıyolar

izgilimmmm fındığım fıstığım yaa benm ateş yine aynı çıktı çatlayamıyom kız bi türlü
bakalım inş yarına fark atar yükselirde topiği yakarım

ahhh canım yaaa kıyamam ben sana üzülme nolur...ne biçim grevmiş bu yaaaa böyle....insanlar bu kadar sorumsuz olabilirmi...hay Allah yaaaaa
ne diyelim vardır bir hikmeti şekerin nasıl şimdi...yoğurdun içine çay kaşığı ucuyla tarçın koy ye olurmu bol bol salatalık ye...salatalıkta doğal insülin varmış

nasılsın canım calısmalar nasıl gıdıyo sınava yanı🙂bu arada gecen yazmıssın cevap yazamadım sımdı soyleyeyım sacımı boyattım konustugumuzu ertesı gunu ıste ama ıstedıgım gibı olmadı rengı ...ama fean degıl araya balyaj attı ıste ustunede karamelın bı tonunu attı suan yenı acılıyo rengı ıdare eder canım yanı....🙂

canım hosgeldın öncelıkle stres yapma yawww sansına gercı aksılıkler oldu bıturlu olmadı amelıyat ama vardır bunda da bır hayır canım

Tesellin icin cok sagol tatli cadim ama elimde degil.Sanki aksilik üzerine aksilik cikiyor.Dün diyabetologta dedi eger diyabetin cikarsa ilac veririz,gebeligi ertelemen gerekebilir.Sonuclarda pek ic acici cikmadi.Bir taraftan zaman ilerliyor.Yasim 36 ya yaklasiyor.Tüp bebek merkezindeki Dr hamilelik icin en fazla 2 yilin var demisti.Hersey o kadar umutsuz görünüyor ki su an...

Canım ınsallah gerek kalmaz ınan kendım kadar sevıncem sana olursa yıpranmamak elde degıl tabıkı ama sen dusunmemeye calış kı ...bu zor olsada....

Insallah guzel arkadasim benim.. tam 19 ay oldu ve artik yavas yavas gucumun tukendigini hissediyorum.. Baslarda her ay kendime baska bir bahane bulup teselli edebiliyordum ama artik onlarda bitti.. Tek dayanagim dualar ve umut.. Baskada yapabilecek birsey yok galiba..

bn dr gıttım sorun yok dedı folıc plus verdi

Guzelim daha 2 aydir ugrasiyorsun.. Gercekten kendini yipratmak icin cok cok kisa bir sure.. Lutfen bu kadar takma ve herseyi dogal akisina birak olur mu?

inşallah gülüüüm inşallah gelir meleğin....ama sen daha çook yenisin bu kadar kaptırma kendni olurmu gülüm

Kesinlikle katiliyorum..

Insallah hamilesindír canim yaaa, yarin sabah gelmesse sen test yap.. yoksa ben catlicam burda 🙂

gercekten cesaret edemiyorum.. Ama cuma sabahina kadar gelmezse yapacagim test olur mu?