Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hah bi sen eksiktin geldin tam oldu
hoşgeldin izgilim incir güzelim.nasıl oldun bakem.taparlandı mı vücudun?
ooyyyy canımsın yaaaa pardon canımsınız yaaaaaa hheehhee
oooooooooooooooooo bacım ben daha ilk günden beri çok iyiydim çok şükür
hatta hemencik başladık çalışmalara ama incir falan yemedim bu ay
dr kontrole gittiğimizde birkaç ay korunun diyecek diye aklım çıktı heeee amaaaan desede uygulayacak yoktu zaten biz çoooooktan başlamıştık bileeee
(ayyyyy kendimden korkmaya başladı bu ne azim yahuuu)

Yazgülüü canim bende regl belirtisi vardi.... adet olcam gün sabah gelmeyince hemen test yaptim silik cikmisti... bence sende yap... erken gebelik testlerinden almistim türkiyeden, hem ucuz hemde cok adi birseydi... silikde olsa ilk gün yinede cikmisti...

hoooooooooooooşbuldukkkk şekerlerrrrrrr çoooook iyiyim çooook şükür sizler nasılsınız bakiiiim
yazım gulum hayırlısı bakalımneler olACAK ınsallah sen kırmızı kartı gormezsın canım sırayla gelırız ınsallah....
ızgılım belırtıler yok suanda bakalım 10 gun var neler olacak bakalım...bu arada fazla oynamam buyuk ıhtımal tam gunu dugun gunu eger gelemzse reglım ZATEN OYNAYAMAM SEVINCTEN 🙂 GELIRSE REGL ZATEN OZAMANDA OYNAYAMAM AGRIDAN🙂

Bu arada Azade nerelerde acaba? Insallah regl olmamistirda melegi gelmistir..
evet sabah baktım yoktu nerede kaldı bu kısss yaaa
ooo kimler te$rif etmis 🙂 ....
kim kim kim aga kim

kim teşrif etmiş hheehheeee canımsın yaaa pardon sanada diyeyim canımsınız yaaaa

çoğaldık yine ekızlar önceki gibi
evet evet bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
eee canım anladıkta ateşin sonucu kaç olması gerekıyor
lütfen yardımcı olun hamiş olmak istıyorum
canım benim azadenin açtığı yeni bir topik var ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak diye orada herşey gayet ayrıntılı yazıyor hem azade oraya birçok hamişin tablosunu taşımış onlarada bakabilirsin gülüüm