benim adet günümde falandı galiba 1-2 kere hani göğüsler yeni çıkınca kaşınır ya o şekilde kaşınmıştı.ne oluyor falan demiştim.1-2 gün kadar öyle olmuştu.zaten sonra hamileliğe bağlı olarak büyüyor ya göğüsler ona bağlı ağrılar olmaya başladı.
kızlar haftaya buralarda olamayacagım ankaraya gıdıcem dugunumuz var haber veremem buyuk ıhtımal benım gunum ayın 10unda ben ayın 12sınde evımde olacagım sımdıden emınecım ve meryemcım sıze soyleyeyım lıstede adım kalsın soran olursa sılmesınler olurmu ben gelınce evıme hemen yazar bıldırırım durumu......aklınızda olsun tamammı gırdıgınız zaman hamıslerım
canıııııım hoşgeldin yahuuuuu nerelerdesin bacııııım
benim en büyük belirtilerden biri göğüs uçlarımın ilk önce kaşıntıyla sonrasında ise bana duvarları yumruklatacak kadar çok acıması sızlamasıydı ama sadeceuçlarında oldu benim....önceden sadece göğsümde hassaslaşma olurdu ama hamişken sadece uçlarında oldu eeeeeeeeeee bacıııııım yoğsaaaaam
tam aklimdan sen geciyordun 🙂 ... ben altinci haftaya dogru gidiyorum hala birsey yok 🙂 ama herkezde farkli oluyor bildigim kadariyla... test yapdinmi???
tamam canim... oooohhhh dügünde kurtlarini iyice dök....
Peki senin kendinde fark ettigin bir degisiklik var mi?
Test yapmadim gulum ya hic cesaretimde yok zaten.. o kadar cok korkuyorum ki tek cizgi cikmasindan.. keske kan testi yaptirabilsem burda ama onuda yapmiyorlar 🙁
ya hamılesem kısssssss nasıl dokeyım kurt dokerken baska bısey dokmeyeyım🙂allah korusun tam dugun gunu gelmesı gerek bakalım hayırlısı olsun esım dun dıyokı sen bu ay regl olmayacaksın allah allah dedım hayırdır bızımkı pek oyle sey soyleemzdı ama 🙂
Kiz insallah hamissindir.. bizimde bu hafta sonu iki tane nisan var.. bende kurt dokmekten korkuyorum hehe 🙂 Sanki hamileyimde korkuyorum deliyim ben ya 😛
ya hamılesem kısssssss nasıl dokeyım kurt dokerken baska bısey dokmeyeyım🙂allah korusun tam dugun gunu gelmesı gerek bakalım hayırlısı olsun esım dun dıyokı sen bu ay regl olmayacaksın allah allah dedım hayırdır bızımkı pek oyle sey soyleemzdı ama 🙂
wooooooowww bacım vardır bir hikmet...ayyyy canım yaaa inşallah gelir meleğin bu ay sen yinede fazla döktürme
eeeee sende belirtiler başladımı kuşuuum
buarada sayısal oynamışsın bende öyle yapıyordum ama nedense tutturamıyordum hheehhee
benim adet günümde falandı galiba 1-2 kere hani göğüsler yeni çıkınca kaşınır ya o şekilde kaşınmıştı.ne oluyor falan demiştim.1-2 gün kadar öyle olmuştu.zaten sonra hamileliğe bağlı olarak büyüyor ya göğüsler ona bağlı ağrılar olmaya başladı.
Ben goguslerimi inceleye inceleye gozlerim sasi oldu bir haftadir bir degisiklik olacakmi diye o yuzden sordum hehe 🙂 Arada bir sizlamalar oldu o kadar ama onlarda anlik oluyor.. Bilmiyorum eskidende arada oluyordu yani belirti olarak gormek ne kadar dogru bilemem..
canıııııım hoşgeldin yahuuuuu nerelerdesin bacııııım
benim en büyük belirtilerden biri göğüs uçlarımın ilk önce kaşıntıyla sonrasında ise bana duvarları yumruklatacak kadar çok acıması sızlamasıydı ama sadeceuçlarında oldu benim....önceden sadece göğsümde hassaslaşma olurdu ama hamişken sadece uçlarında oldu eeeeeeeeeee bacıııııım yoğsaaaaam
Hosbuldum gulum evde, iste cok cok yogunum canim o yuzden eskisi kadar giremiyorum malesef.. hmm demek seninde en buyuk belirtin goguslerindeki sizlamaydi..
Yok kiz sanmiyorum hamis oldugumu ama yinede bir sorayim dedim hehe 🙂