Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Gunaydin canlarim.. ben geldim.. nasilsiniz bakalim?

Ben iyiyim cok sukur.. Hamisler sizlere bir sorum olacak.. Goguslerinizde her hangi bir degisiklik var mi? Varsa ne zaman basladi?
benim adet günümde falandı galiba 1-2 kere hani göğüsler yeni çıkınca kaşınır ya o şekilde kaşınmıştı.ne oluyor falan demiştim.1-2 gün kadar öyle olmuştu.zaten sonra hamileliğe bağlı olarak büyüyor ya göğüsler ona bağlı ağrılar olmaya başladı.
olur tatlım balım.

Gunaydin canlarim.. ben geldim.. nasilsiniz bakalim?

Ben iyiyim cok sukur.. Hamisler sizlere bir sorum olacak.. Goguslerinizde her hangi bir degisiklik var mi? Varsa ne zaman basladi?
canıııııım hoşgeldin yahuuuuu nerelerdesin bacııııım
benim en büyük belirtilerden biri göğüs uçlarımın ilk önce kaşıntıyla sonrasında ise bana duvarları yumruklatacak kadar çok acıması sızlamasıydı ama sadeceuçlarında oldu benim....önceden sadece göğsümde hassaslaşma olurdu ama hamişken sadece uçlarında oldu eeeeeeeeeee bacıııııım yoğsaaaaam

hosgeldın yazım gülüm nasılsın?vrmı bakalım bısyler ınsallah bu ay gelmıstır bebısımız canım?

hosbuldum fistigim.. iyiyim bende ayni tas ayni hamam 🙂

Sen nasilsin? sinavlarin iyi gecmistir insallah..

simdilik birsey yok canim bakalim bu ayda kirmizi karti yiyecekmiyim..

tam aklimdan sen geciyordun 🙂 ... ben altinci haftaya dogru gidiyorum hala birsey yok 🙂 ama herkezde farkli oluyor bildigim kadariyla... test yapdinmi???

tamam canim... oooohhhh dügünde kurtlarini iyice dök....

Peki senin kendinde fark ettigin bir degisiklik var mi?

Test yapmadim gulum ya hic cesaretimde yok zaten.. o kadar cok korkuyorum ki tek cizgi cikmasindan.. keske kan testi yaptirabilsem burda ama onuda yapmiyorlar 🙁

Havalar duzeldigi icin bence herkes cok fazla pc basina gecmiyor.. guzel havanin tadini cikartiyorlar 🙂
bende geldim bende bende

Amanda aman topigin nesesi gelmis hosgelmis ;-)

Kiz insallah hamissindir.. bizimde bu hafta sonu iki tane nisan var.. bende kurt dokmekten korkuyorum hehe 🙂 Sanki hamileyimde korkuyorum deliyim ben ya 😛

Kiz belkide esinin icine dogmustur.. insallah gelmistir melegin..

wooooooowww bacım vardır bir hikmet...ayyyy canım yaaa inşallah gelir meleğin bu ay sen yinede fazla döktürme
eeeee sende belirtiler başladımı kuşuuum
buarada sayısal oynamışsın bende öyle yapıyordum ama nedense tutturamıyordum hheehhee

yok gülüm gergin değilim de işte günlerdir kimseyle konuşmayınca çenemin yayları gevşemedi :çitos:

bende geldim bende bende

hah bi sen eksiktin geldin tam oldu
hoşgeldin izgilim incir güzelim.nasıl oldun bakem.taparlandı mı vücudun?

Ben goguslerimi inceleye inceleye gozlerim sasi oldu bir haftadir bir degisiklik olacakmi diye o yuzden sordum hehe 🙂 Arada bir sizlamalar oldu o kadar ama onlarda anlik oluyor.. Bilmiyorum eskidende arada oluyordu yani belirti olarak gormek ne kadar dogru bilemem..

Hosbuldum gulum evde, iste cok cok yogunum canim o yuzden eskisi kadar giremiyorum malesef.. hmm demek seninde en buyuk belirtin goguslerindeki sizlamaydi..

Yok kiz sanmiyorum hamis oldugumu ama yinede bir sorayim dedim hehe 🙂

bende geldim bende bende

ooo kimler te$rif etmis 🙂 ....

canim kurtlari dök dediysem, yavas yavas ziplamadan dök 🙂 .. valla bu adamlarlarda birsey var benimkide ögrendigimiz günün gecesi rüyasinda görmüs.... 🙂)