Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bacım lekelenmelerinin bile olmaması çok çok önemli bir ayrıntı inşallah düşmez ateşin canım yaaaa dualarım seninle inşallah

canım benim ne tatlısın..
bende kahverengi akıntı son 2-3 aydır oluyordu....
daha önce olmazdı....
şimdilik akıntı yok bakalım....
ahhh ahhh Allah herşeyin hayırlısını versin...
çok ümitlenipte sonunda hüsrana uğramak istemiyorum....
çünkü böyle bir acıyı 2 kere doya doya yaşadım malesef......

anladım canım ne güzel ifade etmişsin böyle.....
canım benim yaaa yardımcı olabildiysem ne mutlu...hadi inşallah sırada sen varsın
oyyyy taze hamişim benim daha meleğinle geçecek kaç ayın var canım benim...
amiiiin gülüm inşallah hiç dualarını eksik etme

canlar hadi ben kaçayım ufaktan ufaktan görüşürüz yine öpüldünüz

canım sanki adet olacakmış gibiyim...
şiddetli karın ağrılarım yok...
birazcık koyu sarı akıntım var ama nadirde olsa adet öncesi gelirdi....
karnım şişti herzaaman olduğu gibi.....
böyle yani....

canim bende hamilelik testinde positiv cikti ben daha 5 dk. bi bakmaya gidiyordum adet oldummu diye.... cünkü agrilarim her ayki agrilardi... lekelenmede olmamis...hadi insallah iyi haberler verirsin bize.... hatirladigim kadariyla sen bu ay i$ini saglam tutmu$tun 🙂)))

canım önceden yumurtlama dönemimde bir gün yapıp 1 gün yapmıyorduk uzmanlar doktorlar öyle söylüyordu 1 sene oldu bir işe yaramadı...
bende düşündüm taşındım bu seferde üst üste yapalım dedim....
ne bileyim işte her ay yeni yeni formüllerin arayışına giriyorum....

evt bende öyle yaptim...bi gün arayla iliskiye girince, $ans artiyormus diye okumustum... ama baktim olmuyor bende bu sefer, 5-6 gün hergün yaptim... ayyy heycanladim yaaaa... Hamis olursan aramis 5+3 olcak....hadi insallah

evt bende öyle yaptim...bi gün arayla iliskiye girince, $ans artiyormus diye okumustum... ama baktim olmuyor bende bu sefer, 5-6 gün hergün yaptim... ayyy heycanladim yaaaa... Hamis olursan aramis 5+3 olcak....hadi insallah

inşallah canım inşallah.....
ne kadar düşünüyorsam rüyamda adet olduğumu görmştüm sabah uyanınca iyki rüyaymış dedim.....
geçmek bilmeyen 2 gün.....
sen hamilelik öncesi folik asit kullanmışmıydın....

evt canim 6 aydir kullaniyorum folik asit....

ayyy sana birsey diycem ama sana ümit vermis gibi olmiyim...
Mimoza cicegi hamile oldugunu ögrenmeden rüyasinda adet oldugunu görmüs, bende hamile oldugumu ögrenmeden bi gece önce adet oldugumu görmüstüm rüyamda 🙂)) hatta gercek sandim kalkip WCye gitmistim, gelmedigini görünce test yapmistim 🙂)

cnm bende rüyamda adet oldugumu gördüm kalktıgımda rüyaymış.ümit vermek istemem ama belki sende hamilesindir inş. birkacgün bekle gelmezse test yap.

kuşum benim rüyalar tersine çıkmaz genelde olduğu gibi çıkar....
ahhh ahhhh inşallah...
bu ayda olmaz ise doktora gidicem artık ne derse....
daha önce rüyalarıma girdiğide olmuştu bilinç altı işte.....
bakalım 2 gün içinde belli olur...
ama kendimi ümitlendirmeyeceğim sonunda çok büyük bir hüsran oluyor....
bende 2 aydır folik asit kullanıyorum önceden uzun süre kullandım hamile kalamayınca ara vermiştim..
sonra tekrar başladım....