Lara74 Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.641 lavinya07' Alıntı: yeni gelen mesajlar için f5 ile sayfa yenileyince yenileri görebiliyormuyum Genişletmek için tıkla ... Evet canim.
lavinya07' Alıntı: yeni gelen mesajlar için f5 ile sayfa yenileyince yenileri görebiliyormuyum Genişletmek için tıkla ... Evet canim.
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.642 Canim,malesef cikmam gerek.Sansina bugün cok sessiz burasi.Sende ister buradaki gecmis sayfalari okursun,ister tekrar chatboxa dönersin.Seni tanidigima memnun oldum.Görüsürüz tekrar...
Canim,malesef cikmam gerek.Sansina bugün cok sessiz burasi.Sende ister buradaki gecmis sayfalari okursun,ister tekrar chatboxa dönersin.Seni tanidigima memnun oldum.Görüsürüz tekrar...
lavinya07 Banned 28 Mayıs 2010 #5.643 Lara74' Alıntı: Malesef yok canim. Genişletmek için tıkla ... çok soru soruyorum kusura bakma
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.645 lavinya07' Alıntı: çok soru soruyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Rica ederim tatlim.Elimden gelen bisey olursa her zaman yardima hazirim.Cicekler icinde ayrica tesekkürler.
lavinya07' Alıntı: çok soru soruyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Rica ederim tatlim.Elimden gelen bisey olursa her zaman yardima hazirim.Cicekler icinde ayrica tesekkürler.
eminegelin Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.647 kizlar simdi doktordan geldim.... tüm degerler süper...lede tanistim.... tam 5+0 gözüküyor dedi doktor...
kizlar simdi doktordan geldim.... tüm degerler süper...lede tanistim.... tam 5+0 gözüküyor dedi doktor...
Mavişim Hamiş Melek 28 Mayıs 2010 #5.648 selam canım ne güzel allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin eminegelin
eminegelin Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.649 dentnurse' Alıntı: selam canım ne güzel allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin eminegelin Genişletmek için tıkla ... amin canim... darisi senin ve tüm anne olmak isteyenlerin basina...
dentnurse' Alıntı: selam canım ne güzel allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin eminegelin Genişletmek için tıkla ... amin canim... darisi senin ve tüm anne olmak isteyenlerin basina...
umutsuz_reyhan Hamiş Melek 28 Mayıs 2010 #5.650 merhabalar... kimse yok muuu eminecim ilk dr. ziyaretindeydin ölemi 🙂 çok sevindim melişinle tanıştın demek gördünmü kesesini 🙂
merhabalar... kimse yok muuu eminecim ilk dr. ziyaretindeydin ölemi 🙂 çok sevindim melişinle tanıştın demek gördünmü kesesini 🙂