lavinya07 Banned 28 Mayıs 2010 #5.631 ben tekrar anlatayım da 9 aydır evliyim 6. aydan sonra doktora gitmeye başladım adetlerim düzensizdi doktor ilaclı tedavi ile bu sorunu halletti ama dedi çocuk için daha çok erken....
ben tekrar anlatayım da 9 aydır evliyim 6. aydan sonra doktora gitmeye başladım adetlerim düzensizdi doktor ilaclı tedavi ile bu sorunu halletti ama dedi çocuk için daha çok erken....
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.632 papatya25' Alıntı: kızlar bu listeye benide ekleyin Genişletmek için tıkla ... Pardon papatya.Lavinyaya yazacaktim,yanlis oldu. Son düzenleme: 28 Mayıs 2010
papatya25' Alıntı: kızlar bu listeye benide ekleyin Genişletmek için tıkla ... Pardon papatya.Lavinyaya yazacaktim,yanlis oldu.
lavinya07 Banned 28 Mayıs 2010 #5.633 ama ben dedim tedaviye başlamak istiyorum doktor da ilaclı tedaviye başladı progestan kullanıyorum şuan da....
ama ben dedim tedaviye başlamak istiyorum doktor da ilaclı tedaviye başladı progestan kullanıyorum şuan da....
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.634 lavinya07' Alıntı: burada sadece hızlı cevapmı yazabiliyoruz Genişletmek için tıkla ... Hayir canim.Hangi yaziya cevap yazmak istiyorsan alinti yap yazan yerini tusla.Oradan cevap yazabilirsin.
lavinya07' Alıntı: burada sadece hızlı cevapmı yazabiliyoruz Genişletmek için tıkla ... Hayir canim.Hangi yaziya cevap yazmak istiyorsan alinti yap yazan yerini tusla.Oradan cevap yazabilirsin.
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.637 lavinya07' Alıntı: ben en son 5 mayısta adet oldum Genişletmek için tıkla ... Birdaha tahminen ne zaman olman gerekiyor?O tarihi yaziyor arkadaslar listeye.Insallah en kisa zamanda kavusursun melegine canim.
lavinya07' Alıntı: ben en son 5 mayısta adet oldum Genişletmek için tıkla ... Birdaha tahminen ne zaman olman gerekiyor?O tarihi yaziyor arkadaslar listeye.Insallah en kisa zamanda kavusursun melegine canim.
lavinya07 Banned 28 Mayıs 2010 #5.638 yeni gelen mesajlar için f5 ile sayfa yenileyince yenileri görebiliyormuyum
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #5.639 lavinya07' Alıntı: peki üyeler arasında doktor varmı kadın doğumcu Genişletmek için tıkla ... Malesef yok canim.
lavinya07' Alıntı: peki üyeler arasında doktor varmı kadın doğumcu Genişletmek için tıkla ... Malesef yok canim.