bende aynen nurcum annem bile temizledi yaşlıkadın ben oturuyorum ayıp oldu ama hele bir belli olsun bebiş varsa ben yapmam senin nezaman adet olman gerek tatlım
bende aynen nurcum annem bile temizledi yaşlıkadın ben oturuyorum ayıp oldu ama hele bir belli olsun bebiş varsa ben yapmam senin nezaman adet olman gerek tatlım
evt tatlım bende öyle düşünüyom bebeiş varsa temizlikçi tutarım inşş avrdır yaa tatlım bnm durum karışık ovulasyon testien bakarsam bi haftam kalmış ama normal düzene bakarsam 12 15 gün var yanii hiç bişi belli değil ebbeğim gelsin yeterki buay hayırlısıyla inşş seninde cnm bnmmm
izgil kuşum lekelenmelermi oldu şimdi varmı? herkezde illa oluyormu bende yok öle bişey ama akıntım ve hafif kasık ağrım var bana dua et bende meleğime kavuşayım bu ay inş
konuyu okuyan toplam 10 üye arkadaşımmm
aslıgökçe
gizemli kıs
izgil
lalezar
meryem
pembedüş
twetty
şehnazım
hepinizi seviyom bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hep dua ediyorum bebişlerimiz gelsin diye
gelsinler artık , gelenlerinkide anneleriyle kalsınnn diye...
kızlar benim adetime son 1hafta kaldı ve çok akıntım var bu ne demek oluyor hafif kasıklarıma ağrı giriyor çıkıyor bide izgilimin gibi yatarken ağrı giriyor
oyyyyy kuşum benim kıııııııı ne alınganlığı böleeee bu yani tam hamiş olmuşsun sen
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar kusura bakmayın şim çıktı o yüzden geç yazdım