ben iyiyimde, bebis nasil yarin ögrencem... hafif migde bulantisi, gögüslerde iki gündür sizlamalar basladi... karin agrisi bel agrisi.. ama iyiyim: 🙂))
ay burda tam yaz havasi vardi... ama dün bozdu... kanaman bittimi??
oyyyyyyyyyyy canımıniçisin sen yaaaa çok özledim seni bugünde göremeseydim özelden tacize başlıyacaktım heeeee
offfffff neden çıkıyon gülüm yahuuuuuu
bu arada benim eşimde diyabet hastası aynen senin gibi ilk su çok tüketmesiyle belli oldu sonra gece terlemeleri sık sık ec ye gitmeler umarım sendeki önemli değildir canım benim görüşürüz hadi
ooyyy hoşbulduk gözümün bebeeee nasıl oliiim işte c.tesi randevum var ona odaklanmış vaziyetteyim
canim sana ayri bi tsk borcum var. senin imza bölümündeki Dua varya, ben onu Türkiye gitmeden okumaya baslamistim, aklima gelen zaman okuyordum hep. I$e yaradi 🙂) burda paylastigin icin cok sagol.
kızlar size bişey soracağım ya.kafam çok karıştı.dün reglimin 28. günüydü ve öğlen eve geldiğimde çamaşırımda hafif kahverengi lekelenme gördüm tamam regl oluyom dedim tuvalete gittim peçeteye de hafif pembe 1-2 damla leke geldi..pet taktım.bu öğlene kadar bişey gelmedi.ve yine bugün eve gelince 1-2 damala kahve leke vardı.bugün reglimin 29. günü.yani reglime 1-2 gün var.daha önce reglden önce lekelenme yaşamazdım.bu ne olabilir kızlar?