hoşbuldıuuuuuuuk canım benim iyiişte evde günü geçirmeye çalışıyorum aaaaaa senin eşindemi tip 1 diyabet...benimkide günde kaç inşülin kullanıyorsunuz biz geçen sene 4 tane kullanıyorduk şimdi ise çok şükür 1 tane kullanıyoruz
iyiyim taze annecik ooyyyyy sen nasılsın pardon siz nasılsınız geçmişe bakmadım varmı bi değişiklik yaaaa burda hava çok kötü heryer karardı şimşirikleee çakıyo kaybolursam bilinki elektrikler gitmiştir
ben iyiyimde, bebis nasil yarin ögrencem... hafif migde bulantisi, gögüslerde iki gündür sizlamalar basladi... karin agrisi bel agrisi.. ama iyiyim: 🙂))
ay burda tam yaz havasi vardi... ama dün bozdu... kanaman bittimi??
oyyyyyyyyyyy canımıniçisin sen yaaaa çok özledim seni bugünde göremeseydim özelden tacize başlıyacaktım heeeee
offfffff neden çıkıyon gülüm yahuuuuuu
bu arada benim eşimde diyabet hastası aynen senin gibi ilk su çok tüketmesiyle belli oldu sonra gece terlemeleri sık sık ec ye gitmeler umarım sendeki önemli değildir canım benim görüşürüz hadi
hoşbuldıuuuuuuuk canım benim iyiişte evde günü geçirmeye çalışıyorum aaaaaa senin eşindemi tip 1 diyabet...benimkide günde kaç inşülin kullanıyorsunuz biz geçen sene 4 tane kullanıyorduk şimdi ise çok şükür 1 tane kullanıyoruz