Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ay hadi hayirlisi.. bakarsin ameliyata falan gerek kalmaz... Doktordan doktora baya fark ediyor yaaa.

Hg canim, sefalar getirdin....
Su an korunmuyorum ama yinede hamile kalmasam daha iyi olur diye düsünüyorum canim yaa.Ameliyati olduktan sonra ve Transfusionsmedizin denen yerden cevap aldiktan sonra olursa icim daha rahat olacak.Evet,yeni Dr dan cok yakin ilgi gördüm.Benim durumuma sadece fiziksel degil,piskolojik acidanda yaklasti.Yasadigin düsüklerin travmasini atlatamadiysan eger vücudun hamile kalmaya direniyor olabilir dedi.Önce eskilerden kurtulup yeni bir hamilelige yol acmalisin dedi.Birde diyabetologa gönderdi.Sahiden simdiye kadar herseyime bakilmistida birtek sekerime hic bakilmadi.

ahhh canımm benimm diabet gerçekten başlı başına düşük sebebi doktor kontrolü olmadan diabetliler hamiş kalamıyo hadi hayırlısı inşallah belirginleşirde sende çözümüne bakarsın canım 🙂

iyim canim.. doktor yarin... acayip heycanliyim... benim Süt fabrikasida yavas yavas calismalara basliyor sanirim... sizlamalar basladi 🙂)

Canim bekliyorum ameliyat icin.Umarim bir dahaki adet tarihime kadar hastane grevleri sona erer de sonunda olurum su ameliyati.Tv dede bahsetmiyor artik.Son durum ne merak ettim hakikaten.Bir arastirmaliyim bunu...

hayirlisi olsun canim, bi kac ay gec olsun ama saglikli sorunsuz bi hamilelik olsun...

Simdiye kadar nasil dikkatlerimizden kactigini anlamiyorum zaten birtanem.Aslinda diyabete dair belirtilerimde var.Mesela cok su iciyorum.Suya asiri düskünlügüm var.Bununda belirti olabilecegini duydum.Bakalim ne cikacak,cok merak ediyorum.Pazartesi bir diyabetolgta randevum var.

Canim bekliyorum ameliyat icin.Umarim bir dahaki adet tarihime kadar hastane grevleri sona erer de sonunda olurum su ameliyati.Tv dede bahsetmiyor artik.Son durum ne merak ettim hakikaten.Bir arastirmaliyim bunu...

bugün haberleri okumadim ama basliklara bi göz attim, Doktorlar artik daha fazla kazancak yaziyordu.... herhalde bitmistir grev...