Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tavsiyelerin icin sagol canim. ya sana birsey sorabilirim. bugün 4+5 gün. aksama 1 saatlik bi yola cikcam. internette arastirdim bi sorun olmaz diyor. bi sorun olmaz herhalde demi.nedense biraz korkuyorum.

merhaba kızlar nasılsınız sıze bırsey soruyum ben gorumcem 2 5 aylık hamıleyım dıyodu sağlık ocana kayıt olmak ıcın gıtmış ebe demış test yaptınmı yapmadım demış test yapmışlar ıdrar cıkmamış sonra eve gelınce kendı yapmış yıne cıkmamış sonra ozele gıtmış bebek var demış sızce nıye boyle oldu kı

hmm tuhaf, 2 5 aylik olduguna göre idrarda cikmasi lazim.... ama varmi$ sonucda... allah kucagina almayida nasip etsin...

selaamm sekerler🙂Nabersiniz?

Slm fistik... ben iyiyim.... sen nasilsin.... buralar cokk boss

tavsiyelerin icin sagol canim. ya sana birsey sorabilirim. bugün 4+5 gün. aksama 1 saatlik bi yola cikcam. internette arastirdim bi sorun olmaz diyor. bi sorun olmaz herhalde demi.nedense biraz korkuyorum.

Canım ben bunu çok araştırdım, çünkü ben hamileliğimi öğrenmeden önce deli gibi spor yapıyordum, acaba beebğim bundan mı düştü diye ama öğrendim ki düşecek beebğe hiç bir şey etkmi etmezmiş sadece olayı hızlardırır mış?

hmm tuhaf, 2 5 aylik olduguna göre idrarda cikmasi lazim.... ama varmi$ sonucda... allah kucagina almayida nasip etsin...

Slm fistik... ben iyiyim.... sen nasilsin.... buralar cokk boss
Aslm emineem,taze annecik🙂Allah bozmasin insallah iyiligini.Yarin Dr a gidiyorsun.Nasil heyecan durumlari?
Evet yaa,cok bos burasi.Herkes ates ölcme yöntemi topigine kaydi sanirim.Ama ben gelirsem simdilik hep buraya gelirim🙂