Selam, ben geldim ama kimse yok galiba,
Bu gece bir rüya gördüm onu size aktarmak istedim, tam hatırlamıyorum hepsini ama, en bariz hatırladığım bir erkek çocuğuna, kare ve metal bir tepsi içine doldurulmuş çörek otu uzatıyorum ve bilirsiniz ya içinde hep çöpler olur, o çöpleri ondan temizlemesini istiyorum...
Yorum getirebilecek varsa sevinirimm..
Herkese merhabalar.... buradayım kızlar, ara ara uğramaya çalışıyorum ama malesef çoğunuzu yakalayamıyorum 🙁((
Bildiğiniz gibi bulantılar devam ediyor ama allaha şükür çok değil... hala yiyemediğim pek çok şey var. süt içemiyorum ama en azından ayran içip peynir yiyorum. yani bir şekilde kalsiyum alıyorum. Bugün 11+0 olduk, şu tehlikeli dönem hayırlısıyla bitse inşallahhhh.
Sammy_haa .................. 26 Mayıs Ayyüzlü .......................... 30Mayıs Ecce .............................. 1 Haziran azade ............................ 2 Haziran bögürtlen ....................... 2 Haziran lara ................................ 6 Haziran Ayşegül .......................... 8 Haziran dileğimmm ................... 8 Haziran duygum_06 .................... 9 Haziran Bilgemelek ................... 10 Haziran Tatlı cadım ................... 10 Haziran Pirenses ...................... 10 Haziran sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)anne oldu 🙂 oğlu oldu 🙂 @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Çarşı(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
...................................................
Ayyüzlü .......................... 30Mayıs Ecce .............................. 1 Haziran azade ............................ 2 Haziran bögürtlen ....................... 2 Haziran lara ................................ 6 Haziran Ayşegül .......................... 8 Haziran dileğimmm ................... 8 Haziran duygum_06 .................... 9 Haziran Bilgemelek ................... 10 Haziran Tatlı cadım ................... 10 Haziran Pirenses ...................... 10 Haziran sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)anne oldu 🙂 oğlu oldu 🙂 @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Çarşı(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)