Kamu yönetimi canım, valla aslında bu bana angarya oluyor ya işte, müdürlük sınavları için gerekli, ben süt ve ürünleri okumuştum devamı da olmayınca sil baştan başladım, tek devamı gıd.müh. onu yemedi p...m 😀
bende iyiyim canim, bulanti ba$ladi bugün... hafta sonu karin agrim yoktu. suan i$teyim oturmaktan ba$ladi yine agri.. demekki oturmaktan oluyormus... eee bu ay icin ne hissediyorsun bakalim 🙂
bende iyiyim canim, bulanti ba$ladi bugün... hafta sonu karin agrim yoktu. suan i$teyim oturmaktan ba$ladi yine agri.. demekki oturmaktan oluyormus... eee bu ay icin ne hissediyorsun bakalim 🙂
benim bulantım yok cnm bende işteyim oturunca benimde karnım cok agrıyor.arada kalkıyorum geziyorum ama cok uykum geliyor benim işte bile:minik:.cok tatlı oluyor bu ayda gelen uykuda gercekten
benim bulantım yok cnm bende işteyim oturunca benimde karnım cok agrıyor.arada kalkıyorum geziyorum ama cok uykum geliyor benim işte bile:minik:.cok tatlı oluyor bu ayda gelen uykuda gercekten
ayyyy dün bende öyle oldu. bahcede oturuyoruz, üc dört kadin geldi. cakcak konusuyorlar benim gözler gidiyor 🙂)) bide kalkmiyorlar.... zor durdum ayakta 🙂
Kamu yönetimi canım, valla aslında bu bana angarya oluyor ya işte, müdürlük sınavları için gerekli, ben süt ve ürünleri okumuştum devamı da olmayınca sil baştan başladım, tek devamı gıd.müh. onu yemedi p...m 😀
anladım canım bolumumuz aynı ben de matematıkten özel kursa gıttım oyle verdım ama muhasebeyı veremıyorum kac sene oldu ömrumu yedı resmen bu ders...3e bı gecebılsem rahatlıcam....
bazen yattım bazen yatmadım cnm kafama göre takıldım 🙂 bu ya hamile olacama diye kafanda kurma cnm biliyorum zor ama kafanda kurmazsan cok kolay oluyor banada birisi söylemişti onunda olmuyormuş düşünerek girersen sitresden tutmuyor cnm herşeyi olacagına bırak benim gibi şoke olursun sonra doktur 1 aylık deyince cok şaşırdım çünkü o ay ne düzgün ilişkiye girdim nede yattım cnm.allah herkeze hiç ummadıgı zamanda bebişlerini versin aminn cok güzel oluyor 🙂
ınsallah canım...yok ben aklımdan cıkardım bu ay zaten bu konuyu sadece bılgım olsun dıye...esım bu ay cok gayretlı de oyuzden acaba dedım??????senın taktıgın varmı dıye sormustum sagol cevabın ıcın tatlım....