LALEZAR Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.091 ygmr06' Alıntı: inşallah kistten dolayı şüpeliyim ama Allah bilir tabi Allahım hepimize yardım etsin hayırlısıyla biran önce bebeklerimiz gelsin Genişletmek için tıkla ... Kistin büyük değilse o kadar önemsemiyor dr.lar doğum esnasında bir çoğu dağılıp yok oluyormuş.. Amin bebeklerimiz gelecek tabikide ama biraz nazlılar işte annesi üzülme sen bekliyorlar bizi..
ygmr06' Alıntı: inşallah kistten dolayı şüpeliyim ama Allah bilir tabi Allahım hepimize yardım etsin hayırlısıyla biran önce bebeklerimiz gelsin Genişletmek için tıkla ... Kistin büyük değilse o kadar önemsemiyor dr.lar doğum esnasında bir çoğu dağılıp yok oluyormuş.. Amin bebeklerimiz gelecek tabikide ama biraz nazlılar işte annesi üzülme sen bekliyorlar bizi..
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.092 Merhaba melekler umarım minik mercimeklerinize en kısa zaman kavuşursunuz 🙂
M meryem214434 Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.093 ygmr bende de kist ve miyom vardı ateş ölçme yöntemiyle geldi bebişim.içini ferah tut inşaallah olur senin de
ygmr bende de kist ve miyom vardı ateş ölçme yöntemiyle geldi bebişim.içini ferah tut inşaallah olur senin de
ygmr06 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.094 meryem214434' Alıntı: ygmr bende de kist ve miyom vardı ateş ölçme yöntemiyle geldi bebişim.içini ferah tut inşaallah olur senin de Genişletmek için tıkla ... inşallah teşekkürler kızlar yumurtalıktamıydı seninde doktorlar nededi
meryem214434' Alıntı: ygmr bende de kist ve miyom vardı ateş ölçme yöntemiyle geldi bebişim.içini ferah tut inşaallah olur senin de Genişletmek için tıkla ... inşallah teşekkürler kızlar yumurtalıktamıydı seninde doktorlar nededi
LALEZAR Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.095 ygmr06' Alıntı: inşallah teşekkürler kızlar yumurtalıktamıydı seninde doktorlar nededi Genişletmek için tıkla ... Bak göndünmü meryemde de varmış, bende de vardı, bebeği görmeye çalışırken görmüştü dr ama önemsemedi, canını sıkma bu kist olayına fazla..
ygmr06' Alıntı: inşallah teşekkürler kızlar yumurtalıktamıydı seninde doktorlar nededi Genişletmek için tıkla ... Bak göndünmü meryemde de varmış, bende de vardı, bebeği görmeye çalışırken görmüştü dr ama önemsemedi, canını sıkma bu kist olayına fazla..
M meryem214434 Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.096 ygmr06' Alıntı: inşallah teşekkürler kızlar yumurtalıktamıydı seninde doktorlar nededi Genişletmek için tıkla ... kist yumurtalıktaydı miyom da rahimde
ygmr06' Alıntı: inşallah teşekkürler kızlar yumurtalıktamıydı seninde doktorlar nededi Genişletmek için tıkla ... kist yumurtalıktaydı miyom da rahimde
ygmr06 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.097 LALEZAR' Alıntı: Bak göndünmü meryemde de varmış, bende de vardı, bebeği görmeye çalışırken görmüştü dr ama önemsemedi, canını sıkma bu kist olayına fazla.. Genişletmek için tıkla ... doğru doktorda sol yumurtalıktan ümitliydi sağdakinde kist büyüktü çünkü sol taafta olabilir demiştiiçimi rahatlattınız kızlar ya
LALEZAR' Alıntı: Bak göndünmü meryemde de varmış, bende de vardı, bebeği görmeye çalışırken görmüştü dr ama önemsemedi, canını sıkma bu kist olayına fazla.. Genişletmek için tıkla ... doğru doktorda sol yumurtalıktan ümitliydi sağdakinde kist büyüktü çünkü sol taafta olabilir demiştiiçimi rahatlattınız kızlar ya
ygmr06 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.098 meryem214434' Alıntı: kist yumurtalıktaydı miyom da rahimde Genişletmek için tıkla ... anladım hayırlısıyla inşallah kucağınada alırsın bebeğini
meryem214434' Alıntı: kist yumurtalıktaydı miyom da rahimde Genişletmek için tıkla ... anladım hayırlısıyla inşallah kucağınada alırsın bebeğini
M meryem214434 Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.099 yğmr kaç mm kistin benim olup olup geçiyordu en son 78 mm olmuştu o geçti.tekrar başka oldu onun kaç mm olduğunu söylemedi dr
yğmr kaç mm kistin benim olup olup geçiyordu en son 78 mm olmuştu o geçti.tekrar başka oldu onun kaç mm olduğunu söylemedi dr
LALEZAR Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5.100 ygmr06' Alıntı: doğru doktorda sol yumurtalıktan ümitliydi sağdakinde kist büyüktü çünkü sol taafta olabilir demiştiiçimi rahatlattınız kızlar ya Genişletmek için tıkla ... Aferin sana rahat ol böyle herşeyi vesvese yapma kendine, olacağı varsa ne kist dinler ne miyom
ygmr06' Alıntı: doğru doktorda sol yumurtalıktan ümitliydi sağdakinde kist büyüktü çünkü sol taafta olabilir demiştiiçimi rahatlattınız kızlar ya Genişletmek için tıkla ... Aferin sana rahat ol böyle herşeyi vesvese yapma kendine, olacağı varsa ne kist dinler ne miyom