Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bişey yokta bilmiyorum strese giriyorum galiba sende dikkat et fazla yorma kendine

Rahat olmaya çalış canım, bebek içinse eğer çok odaklanma, farklı şeylerebiraz yönelmeni tavsiye ederim..

Valla işte iki cam bide toz alıcam tamam o kadar fazla bişi yapamam zaten, annem burda o baya yardım ediyorda oda 2 aylık diz ameliyatlı onada çok kıyamıyorum ..

evet bebek için sanırım evde tek başına olunca uğraşcak fazla bişeyinde olmuyorki yumurtlama dönemine giriyrum galiba ateş ölçme yöntemini denedim bi kaçgündür hep 35,5 falandı bugün 36,2 çıkmış.ama bimiyorum yinede canım hiçbişey yapmak istemiyor.
geçmiş olsun

Ateşin düşmüş canım sanırım yumurluyorsun, bu birkaç geceyi boş geçirme, aklından yapmayı sevdiğin birşeyler geçir bir tanesi mutlaka bugün senin için uygundur onu yaparsın hiçbirşey bulamazsan oturup güzeli bir kitap okumanı tavsiye ederim..

ay gerçektenmi yumurtalama bugünmüdür

Bir ara atış ölçümü bende yapmıştım, efsun vardı tanırmısın bilmiyorum onun bebeği oldu şimdilerde, onun sayesinde öğrenmiştim, yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor sonra tekrar artışa geçiyor eğer hamile kalırsan ateşin yüksek seyretmeye devam ediyor...

ama ben adetten sonra ölçmeye başladım hep 35.5 yada 35,7 oluyordu bugün 36,2 çıktı ve bugün 9, gün

25 güne hesaplama yaparsak adet gününden 14 gün geri gelince 11. yumurtlaman lazım, senin de 9. günün olduğuna göre bir iki gün yanılmayla bugün yarın ve ondan sonraki gün yumurtlarsın..

inşallah kistten dolayı şüpeliyim ama Allah bilir tabi Allahım hepimize yardım etsin hayırlısıyla biran önce bebeklerimiz gelsin