canııım bizim için en uygunu hafta sonu..eşim için izin alma sorunu olmasın diye
ayyyy hadi bakalım ne diyecek inşallah yumoşların patlamak üzere olan bomba gibi olurlar
oooooooo bacım ne güzel konuşuyordun oldumuşimdi bu...
elbette sende haklısın sonuçta yaşadığın süreç kolay değil ama elden dua etmekten başka ne gelir...inşallah bu ay gelecek meleğin ne olur inan buna hem biliyorsun inanmadığımız şeyler verilmeyecek ilk önce biz inanmalıyızki kavuşabilelim değilmi
oooooo bacım ne soğuğu varyaaaa dışarda kar yağsa umrum değil heee...yok hamileydim yok düşecekti yokdüştü derken ooooooooo kaç hafta geçti...yani bacım bu günden sonra kar dolu beni durduramaz hheehhee ayyyy gözüm döndü benim
ınsallah zamanında gelır canım şaşmaz reglın gercı oyle olursada bır ıkı ay olur sonra duzelır bence....evet canım 4 yıllık bıde ben sozel cıkıslıyım bolum sayısal agırlıklı....oyuzden zor oluyooo zor bacım zorrrr cunku kendımız bılmedıgımız kavramlara calısıyorz yanı benımkı oyle sozelden sayısala atlarsam boyle kalırım ıste yaww hata benım yaz gec sozel bolumu dımı ama
hııımmmm bacım yani sende sözelde sayısala geçmek...hakkat zor işin sayısal olsaydın dediğin gibi en azından kavramları bilirdin neyse olan olmuş artık bol bol çalış sen elbet bitirirsin
şimdi sen bu hafta sonu son sınavıda verirsin üstüne birde hamile kaldınmı oooooooo tam süper olur kanımca
oooooo bacım ne soğuğu varyaaaa dışarda kar yağsa umrum değil heee...yok hamileydim yok düşecekti yokdüştü derken ooooooooo kaç hafta geçti...yani bacım bu günden sonra kar dolu beni durduramaz hheehhee ayyyy gözüm döndü benim
hııımmmm bacım yani sende sözelde sayısala geçmek...hakkat zor işin sayısal olsaydın dediğin gibi en azından kavramları bilirdin neyse olan olmuş artık bol bol çalış sen elbet bitirirsin
şimdi sen bu hafta sonu son sınavıda verirsin üstüne birde hamile kaldınmı oooooooo tam süper olur kanımca
senın kanıncanı yerımmmm hayırlsıı bakalım bekleyıp gorecegız tatlım....dua et bacım bana sınav ıcın yanıııı dıger konuda hep dualarımız bır ama bana ıkı kere dua et olurmu
evet gülüüüm yaaaa uzak gerçekten zaten burdan afyon 90 km fuar hastaneside taaaaa ankara yolunda neyse katlancaz artık
amiiinn canım inşallah yolunda gider
evet gülüüüm yaaaa uzak gerçekten zaten burdan afyon 90 km fuar hastaneside taaaaa ankara yolunda neyse katlancaz artık
ıyı haydı calış bakalım koley gelsın bacım sana soğuk işlemez bu dumda gozun donmuş bak:ruyam::ruyam: