olur allahın ıznıyle sen rahat tut kenıdnı yeter......umutsuz yasanmazkı sabırsızım tatlımmm......bırakalım kendı halıne bak nasıl gelıcek mınıklerımız ben bu ay attım kafamdan ınan cunku dusundukce ele bısey gecmıyooo bız calısalım devam edelım ama dusunmeden......ummadıgımız anda mutlu olabılırız boyle olursa ben ona ınanıyorum
olur allahın ıznıyle sen rahat tut kenıdnı yeter......umutsuz yasanmazkı sabırsızım tatlımmm......bırakalım kendı halıne bak nasıl gelıcek mınıklerımız ben bu ay attım kafamdan ınan cunku dusundukce ele bısey gecmıyooo bız calısalım devam edelım ama dusunmeden......ummadıgımız anda mutlu olabılırız boyle olursa ben ona ınanıyorum
bakalım benim düzen nasıl olacak...sadece ilk 2 günüm çok yoğun geçti diğer gümler normal regl şeklinde c.tesi nasip olursa dr dayım bakalım ne diyecek
ayyyy senin okul 4 yıllıkmıydı bacım...wooowww ben 2 yılı biterene kadar göbeğim çatladı Allah yardımcın olsun güzelim gerçekten zor dışardan vermek aslında zor değilde kitabın başına oturup çalışmak zor
ınsallah zamanında gelır canım şaşmaz reglın gercı oyle olursada bır ıkı ay olur sonra duzelır bence....evet canım 4 yıllık bıde ben sozel cıkıslıyım bolum sayısal agırlıklı....oyuzden zor oluyooo zor bacım zorrrr cunku kendımız bılmedıgımız kavramlara calısıyorz yanı benımkı oyle sozelden sayısala atlarsam boyle kalırım ıste yaww hata benım yaz gec sozel bolumu dımı ama
canııım bizim için en uygunu hafta sonu..eşim için izin alma sorunu olmasın diye
ayyyy hadi bakalım ne diyecek inşallah yumoşların patlamak üzere olan bomba gibi olurlar
oooooooo bacım ne güzel konuşuyordun oldumuşimdi bu...
elbette sende haklısın sonuçta yaşadığın süreç kolay değil ama elden dua etmekten başka ne gelir...inşallah bu ay gelecek meleğin ne olur inan buna hem biliyorsun inanmadığımız şeyler verilmeyecek ilk önce biz inanmalıyızki kavuşabilelim değilmi
oooooooo bacım ne güzel konuşuyordun oldumuşimdi bu...
elbette sende haklısın sonuçta yaşadığın süreç kolay değil ama elden dua etmekten başka ne gelir...inşallah bu ay gelecek meleğin ne olur inan buna hem biliyorsun inanmadığımız şeyler verilmeyecek ilk önce biz inanmalıyızki kavuşabilelim değilmi