Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oyyy canım benim hadi inşallah...
aklımdayken bişi sorayım sana..senin düşükten sonra reglinde geçikmeler olmamıştı değilmi sanki öyle hatırlıyorum birde dr düşüktem sonra bir kaç ay korunun dedimi
ayyyyyy şu sınav stresi bilirim...önceki çıkmış sorulara yoğunlaş inan hep aynı sorular
sen geçersin inşallah hadi gülüm görelim seni

düşükten sonra gecıkmem hıc olmadı ızgılımmmmm...tam vaktınde geldı ama gecıkmeler olabılırmıs bende olmadı duzenı aynen devam ettı....bırde doktor sorun yok korunmasanız olur demıstı ama bız bır ay korunduk.....sagol canım ınsallah 3e gecebılrım🙂ömrumu yedı bu okul zaten yaslandımmm🙂

kızlar bıraktı burayı herhalde
evet kılomen kullandım dk gıtcem haftıya pazartesı yumuşlar buyumuşmu dıye bakacak sonra ct ığne keşke pazartesı gelseydın

aynen öyle yaaa...
hayıflanmaktansa bana verilenlere şükretmem gerekiyor.
sağlığım yerinde. eşim var. işim var. ailem yanımda. şükür rabbime...
wooow bacımişte bu kadar yaaaaa
iyiki hepimiz inançlı insanlarız yoksa eminim hayat çekilmez olurdu
bakalım benim düzen nasıl olacak...sadece ilk 2 günüm çok yoğun geçti diğer gümler normal regl şeklinde c.tesi nasip olursa dr dayım bakalım ne diyecek
ayyyy senin okul 4 yıllıkmıydı bacım...wooowww ben 2 yılı biterene kadar göbeğim çatladı Allah yardımcın olsun güzelim gerçekten zor dışardan vermek aslında zor değilde kitabın başına oturup çalışmak zor