Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

cnm geçmiş olsun çok allah inşallah hayırlısıyla sanada zamanında sağlıklı bebişler nasip eder hayatım

Amin canım benim inşallah, ben şimdi dahada umutluyum, daha önce hiç hamile kalmamıştım, düşükle sonuçlansada hamile kalabildiğimi gördüm en azından bu benim için büyük bir tesellikaynağı oldu,

Hemde benimde cennette beni karşılayacak minik bir meleğim var artık

seni çok takdir ediyorum cnm böyle düşünmen senin için gayet çok iyi yani en azından hamile kalabiliyosun inşallah hayırlısıyla zamanı geldiğinde sende meleğine kavuşacaksın tatlım

seni çok takdir ediyorum cnm böyle düşünmen senin için gayet çok iyi yani en azından hamile kalabiliyosun inşallah hayırlısıyla zamanı geldiğinde sende meleğine kavuşacaksın tatlım

Sağol canım benim, amin inşallah zamanı gelince olucak bende buna çok inanıyorum..

Sen naslısın bebişin nasıl, sağlıklı büyüyor değil mi, bir sorununuz yoktur umarım..
Haaa bak her gün 2 tane ceviz yemeyi sakın ihmal etme, haftada da en az 2 kere semiz otu yada ıspanak, birde folic asid düzenli hergün almalısın, bebeğin zihinsel ve fiziksel gelişiminde çok faydası var..

iyiyim cnm çok şükür bebiş te gayet sağlıklı şükür ceviz badem fındık hergün 3ertane yiyorum drum demişti zaten ama folik asiti kesti artık yerine başka bi vitamin verdi onu kullanıyorum şimdi bakalım hayırlısı olsun