selam kızlarrrr
herkese günaydınnnn
dr. dan geliyorum benim yumurta büyümüş ama henüz çatlamamış, pazartesi akşam yine gidicem bakacak çatladımı diye 🙂 baktık yumurta çatlamazsa ben çatlıycam
çooook daraldım , dr. da çağırınca gitmeden olmuyor,pazartesi bi daha gideceğim yani...
bu arada ordan çıktım kuaföre gittim , benim kuaför kız da hamile olduğunu öğrenmiş 5 haftalık dedi dr. dan geliyorum dedi.Bende şaşırdım ne yaptın dr.da daha erken diye , dr. direk karından ultrasonla bakmış , keseyide görmüş , ben de inanmadım ,kızım 5 haftalık kese görünmez filan dedim , ultrasonu gösterdi resmen kese görünmüş 5+3 de hemde ???????????? nasıl oluyor anlamadım bir de karından bakmış üstelik , üstelikkk ssk daa , yani eski ultrason cihazlarıyla ....?????
şaşırdım kaldım açıkçası ....
Sağol bitanem, amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, hayat herşeyi, her tadı yaşatıyor zaman içinde, sabırla beklemek lazım Allahın vardır bir bildiği..
Sağol bitanem benim üzmüyorum, iyiyim sağlık herşeyden önemli...
Sağol bitanem, amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, hayat herşeyi, her tadı yaşatıyor zaman içinde, sabırla beklemek lazım Allahın vardır bir bildiği..
aynen öle canım yaaaaa valla tekrar tekrar süpersiinnn başka diycek bişi bulamıyorum senin hakkında burda hamişlik istersen kırmızıları gördüğünde hayıflanan ağlanıp sızlanan bi çok insan var yani en azından böle gösteriyolar kendilerini sen herkese bi örneksin
[ı][sıze=4]selam kızlarrrr[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]herkese günaydınnnn[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]dr. Dan geliyorum benim yumurta büyümüş ama henüz çatlamamış, pazartesi akşam yine gidicem bakacak çatladımı diye 🙂 baktık yumurta çatlamazsa ben çatlıycam
çooook daraldım , dr. Da çağırınca gitmeden olmuyor,pazartesi bi daha gideceğim yani...[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]bu arada ordan çıktım kuaföre gittim , benim kuaför kız da hamile olduğunu öğrenmiş 5 haftalık dedi dr. Dan geliyorum dedi.bende şaşırdım ne yaptın dr.da daha erken diye , dr. Direk karından ultrasonla bakmış , keseyide görmüş , ben de inanmadım ,kızım 5 haftalık kese görünmez filan dedim , ultrasonu gösterdi resmen kese görünmüş 5+3 de hemde ???????????? Nasıl oluyor anlamadım bir de karından bakmış üstelik , üstelikkk ssk daa , yani eski ultrason cihazlarıyla ....?????[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]şaşırdım kaldım açıkçası ....[/sıze][/ı]
merhaba cnm nasılsın inşallah yumurtan hayırlısıyla çatlar ve döllenirde meleğinde gelir cnm valla cnm biliyosun bende erken gitmiştim ve çok pişman olmuştum biliyosun benim de 5 haftalıkken görünmemişti nasıl görünmüş hayret doğrusu onun için sevindim hayırlı olsun
aynen öle canım yaaaaa valla tekrar tekrar süpersiinnn başka diycek bişi bulamıyorum senin hakkında burda hamişlik istersen kırmızıları gördüğünde hayıflanan ağlanıp sızlanan bi çok insan var yani en azından böle gösteriyolar kendilerini sen herkese bi örneksin
Sağol bitanem benim üzmüyorum, iyiyim sağlık herşeyden önemli...
Sağol bitanem, amin allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, hayat herşeyi, her tadı yaşatıyor zaman içinde, sabırla beklemek lazım allahın vardır bir bildiği..