ahh ahhhh bebişimiz olsun da tek problem isim koyması olsun🙂
yaa son zamanlarda etrfımda bütün doğan kız çocuklarının adı ya elif ya zeynep. erkelte te arda büyük farkla önde...
benimki kesinlikle bunlardan biri olmayacak🙂
bizim burda hastaneler yeni dogan cocuklarin resimlerini internette koyuyorlar, bakiyorum hep ayni isimler... Ceylin, Ecrin, Azrda, sude.... Arda, Emir...
ceylinle ecrinin her kösede var masallah
Cok haklisin canim,sana sonuna kadar katiliyorum.Aslinda büyükler büyüklügünü bilip siz bilirsiniz cocuklar demeli.Esim benim anneme babamada sormustu,onlar öyle demisti mesela.
Iki kardes cocugu ayni ismi tasiyacaklar demek.O da ilgincmis.Ama isim güzel.
bizde de kimse karışmaz.kayınbabam çok yaşlı.normal buluyorum öyle görmüş diyorum.ama diğerleri bişey söylememeli bence.ya aslında başka isimler buldum eşime söyledim onları da beğendi.diğerlerinden birini seçerse elif yerine onlardan biri olur.baskı yapmadım yani sadece teklif ettim.anlarsın ya ufaktan ufaktan
benim abim bi kızına annemin ismini bi kızına kayınvalidesinin ismini verdi jest olsun diye.yengemle ortak kararlarıydı.ben olsam öyle yapmazdım.ama kendi tercihleri.insanlar farklı farklı düşünür farklı farklı şeyler severler.ben de etraftan başka birinin ismini istemem mesela
benim abim bi kızına annemin ismini bi kızına kayınvalidesinin ismini verdi jest olsun diye.yengemle ortak kararlarıydı.ben olsam öyle yapmazdım.ama kendi tercihleri.insanlar farklı farklı düşünür farklı farklı şeyler severler.ben de etraftan başka birinin ismini istemem mesela
canım ben adet olduğum günden itibaren hergün sabah 7.30 da ölçtüm dijital termometre ile...
genelde 36.5 çıktı..
3 gün önce 36.3 çıktı 2 gün böyle devam etti dünde 36.2 çıktı buün sabah 36.7 çıktı...
düşük olduğu günlerde ilişkiye girdik....
yataktan kalkmadım ve gece yaptık.....
normalde ateşin düştüğü günlerde yumurtlama oluyor...
ateş yükselince yumurtlama tamamlanmış oluyor....
benimkide bitti sanırım ama ilişkiye devam etmelimiyiz acaba.....
ben böyle yaptım canım sen nasıl yaptın....