valla erkek kız farketmez benim için de ama onların 14 torunu var 1 tane erkek o da bu yaz evleniyor.eşime de geçen sene hava atmış tek erkek torun benim diye falan.o yüzden biraz da erkek istedim.aslında erken değil mi 11+1 cinsiyeti anlamak için?
Masallah canim,simdiden gözün aydin olsun.Doguma bir hafta kalana kadar oglumun cinsiyetini ögrenememistim.Görünmemisti.Ne güzel sen erkenden ögrenebilmissin.Ona göre hazirligini yaparsin.
Kiz ismi bulmak daha kolay bence.Bir sürü güzel secenek var.Ama erkek ismi bulmak daha zor oluyor.Mesela ecrin nasil?Kizim olursa ben bunu düsünüyorum😀
Masallah canim,simdiden gözün aydin olsun.Doguma bir hafta kalana kadar oglumun cinsiyetini ögrenememistim.Görünmemisti.Ne güzel sen erkenden ögrenebilmissin.Ona göre hazirligini yaparsin.
Kiz ismi bulmak daha kolay bence.Bir sürü güzel secenek var.Ama erkek ismi bulmak daha zor oluyor.Mesela ecrin nasil?Kizim olursa ben bunu düsünüyorum😀
yok be gülüm daha cinsiyet belli değilken kayınbabam kendi ismimi koydum dedi.görümcem başka bi ismi söyledi.en sonunda kavgaettim eşimle benim çocuğum bu
başkaları koyamaz ismini.biz koyacaz diye onlar çok geniş ve karışan aile
Evet yaa,bencede herkes kendi dogurdugu cocugunun ismini koysun.Zamaninda kendi cocuklarina istedigi ismi koysaymislar.Bence en büyük söz hakki bu konuda cocugu doguran annenin.Sonucta en büyük SIKINTIYI onlar cekiyorlar dimi?Sende birde görümce karisiyormus.Daha neler yaw?Kayinbabanda cok anlayissizmis yaa,belki cift isim koyarsiniz o zaman.Biri kayinbabanin ismi,digeri esinle ikinizin begendigi bir isim.Bir kere insana cocugunu kayinbabasinin ismiyle cagirmasi abes gelir.Orta bir yol bulursunuz umarim.Peki esin ne düsünüyor bu konuda?