benim inş. allahın izniyle kızım olcak canım 🙂 ayy ben hala isim bulamıyorum 🙁 çokk zor bi karar yahuu inş. canım eli ayağı düzgün olsunda gerisi önewmli değil...
Sizde bari sadece iki kisi kari koca buna karisiyordur🙂Bizde en az üc kisi,oglumunda söz hakki var😀Hatta kayinpeder ve kayinvalide de karisacak simdiden belli.Hayirlisiyla bir yola ciksaydi da😀
Olsun gülüm,erkek kiz hic farketmez.Yeterki saglikli olsun hayirli evlat olsun.Benim oglum olmasina ragmen ikinci ne olursa olsun diyorum.Esimin ailesindede sizinkinin aksine hep erkek torun var,hic kiz yok.Bu yüzden bilhassa kayinvalidem kiz a cok özeniyor.Hem hic kiz yok diye hemde ismini ölmüs kizinin adini koymak istediginden.Aile ye gelen ilk kiz toruna bu ismi koyduracak.
valla erkek kız farketmez benim için de ama onların 14 torunu var 1 tane erkek o da bu yaz evleniyor.eşime de geçen sene hava atmış tek erkek torun benim diye falan.o yüzden biraz da erkek istedim.aslında erken değil mi 11+1 cinsiyeti anlamak için?
benim inş. allahın izniyle kızım olcak canım 🙂 ayy ben hala isim bulamıyorum 🙁 çokk zor bi karar yahuu inş. canım eli ayağı düzgün olsunda gerisi önewmli değil...
Masallah canim,simdiden gözün aydin olsun.Doguma bir hafta kalana kadar oglumun cinsiyetini ögrenememistim.Görünmemisti.Ne güzel sen erkenden ögrenebilmissin.Ona göre hazirligini yaparsin.
Kiz ismi bulmak daha kolay bence.Bir sürü güzel secenek var.Ama erkek ismi bulmak daha zor oluyor.Mesela ecrin nasil?Kizim olursa ben bunu düsünüyorum😀
Sizde bari sadece iki kisi kari koca buna karisiyordur🙂Bizde en az üc kisi,oglumunda söz hakki var😀Hatta kayinpeder ve kayinvalide de karisacak simdiden belli.Hayirlisiyla bir yola ciksaydi da😀
yok be gülüm daha cinsiyet belli değilken kayınbabam kendi ismimi koydum dedi.görümcem başka bi ismi söyledi.en sonunda kavgaettim eşimle benim çocuğum bu
başkaları koyamaz ismini.biz koyacaz diye onlar çok geniş ve karışan aile