açık söyleyim ben hamişliğe kadar kız istiyordum.ama eşimin ailesinde erkek torun yok.bizde de yok ama bizimkiler önemsemez kız erkek.eşimin ailesinin erkek istediğini farkettim içten içe.hamişlikten beri hep erkek hissediyordum.dün dr %90 kız dedi.%10 yanılabilirim dedi.erken diye biliyorum cinsiyet için.bende hiç değişiklik olmadı.çok sevindim.erkek dese de aynı derece sevinirdim.eşim de öyle.ama kimseye söyleme şimdi %100 olunca söyleriz dedi
dün kontrole gittim.2li test yaptılar.salı günü çıkacak sonuçlar.cinsiyeti ne senin meleğinin?cinsiyet belli olsa isim düşünmeye başlayacaz bi de hazırlıklara yavaştan
benim inş. allahın izniyle kızım olcak canım 🙂 ayy ben hala isim bulamıyorum 🙁 çokk zor bi karar yahuu inş. canım eli ayağı düzgün olsunda gerisi önewmli değil...
açık söyleyim ben hamişliğe kadar kız istiyordum.ama eşimin ailesinde erkek torun yok.bizde de yok ama bizimkiler önemsemez kız erkek.eşimin ailesinin erkek istediğini farkettim içten içe.hamişlikten beri hep erkek hissediyordum.dün dr %90 kız dedi.%10 yanılabilirim dedi.erken diye biliyorum cinsiyet için.bende hiç değişiklik olmadı.çok sevindim.erkek dese de aynı derece sevinirdim.eşim de öyle.ama kimseye söyleme şimdi %100 olunca söyleriz dedi
Olsun gülüm,erkek kiz hic farketmez.Yeterki saglikli olsun hayirli evlat olsun.Benim oglum olmasina ragmen ikinci ne olursa olsun diyorum.Esimin ailesindede sizinkinin aksine hep erkek torun var,hic kiz yok.Bu yüzden bilhassa kayinvalidem kiz a cok özeniyor.Hem hic kiz yok diye hemde ismini ölmüs kizinin adini koymak istediginden.Aile ye gelen ilk kiz toruna bu ismi koyduracak.
Hosgeldin canim🙂Nasilsin?Kac haftalik hamissin?Nasil gidiyor hamilelik?Daha tanismiyoruz ama bu kadar soru sordum sana😀Birde tanissak nasil olur bilmem🙂
Sahi kiss😀Tatli cadinin adet tarihi ne zamandi?Listede yok ortada...