Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam kızlar..
bugün sabah test yaptım hem de erken gebelik testlerinden ve klasik olarak negatif çıktı..biliyosunuz daha önce de söylemiştim foruma girmicem bir daha diye..işte gün geldi..herkese bugüne kadar olan desteği için çok teşekkür ediyorum..buradaki birçok arkadaşımla bir sürü iyi ve zor zamanları paylaştık..en yakınlarımızla paylaşamadığımız bir sürü şeyi..aslında böyle veda eder gibi bişiler de yazmak istemiyorum..hepinizin yüzünden gülümseme eksik olmasın..her dileğiniz bir bir gerçek olur inşallah..lütfen kendi değerinizi bilin..hepinizi kocaman öpüyorum kızlar..hoşçakalın..

Bende iyim canim🙂Oo masallah bayagi büyümüs
iz😀Allahim saglikli sekilde kucagina aldigin günleride gösterir insallah.
Yine öyle burasi,ama zamanini tutturmasini bilene

11+2 bugün.senin kaç haftalık.iyi gidiyor.bazen bulantılı bazen normalama hep bel ağrılı geçiyor.memnunum halimden yine de olacak o kadar diyorum yeter ki bebiş sağlıklı olsun da de mi canım?
biz canım 20+3 haftalık olduk 🙂 maşallah canımm 12. haftadan sonra gebeliğin riskli günlerini atlatmış oluyosun 🙂 birdahaki kontrolun ne zaman? o zaman cinsiyetini öğrenebilirsiniz ben 14. haftamda öğrendim .. bulantı yönden şanslıydım cnm hiç öyle sorunla karşılaşmadım 🙂 ee canım ufak tefek olcak o kadar ama inan bunlar tatlı ağrılar 😉 elbette bitanem önce bebek sen kendine dikkat et gerisi önemli değil 😉

Son düzenleme: