Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayy cnm cokmu bulantıların inş zamanla azalır oyyy yesin teyzeleri onu ne kadarlık oldu cnm bebiş
bulantım o kadar zorlamıyordu da beni normalde araba tutar.2 araba değiştiriyorum dr gitmek için.gidip gelene kadar pilim bitiyor.çok kötü oluyorum şimdi hamilelikten beri daha kötü oluyorum.11+2 bugün.yani 12. hafta.sen folic asit kullanıyorsun değil mi?

iyi yapmışın canım.eminecik güzel haber verdi şimdi sevgide sıra.bebiş kıpır kıpırdı babası ilk kez gördü çok şaşırdı.sana çekmiş diyo.ben de yatakta 2 saniye duramam döner dururum:meri:

Masallah gülüm,cok sevindim bebegini gördügüne.Bulantilar konusunda Allahim yardimcin olsun canim.Bende 3 ayim tamamlanincaya kadar evden cikmaya korkardim.Elimde torbayla gezerdim.Zaten sadece Dr a giderken evden cikardim.Az kaldi,gececek insallah🙂

canım benim yaa tekrar tebrik ederim.çok sevindim.inşaallah haftaya keseyi de görürsün.sancı bende daha yeni azaldı.ağlıyordum ben sancıdan o derece yani.merak etme sancıyı yani

ayy cnm cok sevindim sancılar olacak cnm benimde sancılarım var.eeee okadar olacak anne oldugumuzu nasıl anlayacagız cnm
.tekrardan gözün aydın inş sag saglım alırsın onu kucagına

Hepinize cook coook tsk. iki gündür arti agrilar... dün aksam ilk defa belim agridi... doktor gögüslerinde agricak senin dedi.bebi$im olsunda, istedigi kadar agrisin.
aaa bide Doktor beni iyi taniyor, bana dediki sen cok hassasin ( yani vücüdumda bi degisiklik oldumu hemen anliyormusum) ben hamileliyimi cok hissederek yasicakmisim...bazi kadinlar var diyo, dogru durust birsey hissetmeden doguruyorlar ama bende öyle olmicakmisim ...

meryemcım tuzlu bıseylerın hıc faydası olmuyormu canım yaaa bastırmıyo mu hıc bulantıyı?

tuzlu çekiyor zaten canım turşu falan yiyorum ama tuz da böbreklere iyi değil.taş düşürdüm 5 ay önce.tuz taşa sebep oluyor.o yüzden tuzu dikkatli alıyorum.normalde bulantıyı pek takmıyorum idare ediyorum ama otobüse binince çok kötü oluyor.dr ilaç verdi gerçi ama bu sefer idare ederim diye kullanmak istemiyorum hep.ne de olsa kimyasal şeyler.bi dahakine kesin kullanacam ama

ne guzel bı duygudur degılmı baba olarak onu gormesı ordan sevmesı kımbılır ıcı nasıl kıpır kıpırdır esının.....aksam bızımkıde kurtlar vadısını ızlerken polatın kızını gorunce suna baka dıye dıye bı hal oldu....bende dedım kı nezaman bızımdee olacak bıtane 🙁 daha dogamadan hatta olmadan kendılerınden söz ettırıyolar varya ufaklıklar.....

benim eşim bu konuda biraz cins
zorla götürdüm zaten.belli etmemeye çalışıyor sevincini heyecanını.gördüğü zaman çok mutluydu gözlerinden belliydi ama akşam hiç heyecanlı değilmiş gibi davranıyordu.erkekler böyle tuhaf davranabiliyormuş

Kiss demek ben o pek hissetmeyenlerdenim😀Bulanti disinda ne gögüslerde nede kasiklarda filan bisey hissetmemistim.Iyice cok kötü olup kendini belli etmedikce bisey anlamadim demek.Bu arada folik asit aliyordun sen dimi?Aslinda tüm topiktekihamile degil hamile olmak isteyen bayanlara cok acil bir sekilde öneririm.Gecen bir yazi okudum bunun hakkinda,öyle önemli ki.