Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım benim yaa tekrar tebrik ederim.çok sevindim.inşaallah haftaya keseyi de görürsün.sancı bende daha yeni azaldı.ağlıyordum ben sancıdan o derece yani.merak etme sancıyı yani

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
emınecım gozunuz aydın ozaman sancı olması normal ınsallah degerlerın yuksek cıkar....cok sevındım vallaaaa ınsallah sorunsuz bır gebelık gecırısın tatlım ve ınsallah saglıkla kucagına alırsın.....darısı bızım basımızaaa ınsallah..(amın)

ayy cnm cok sevindim sancılar olacak cnm benimde sancılarım var.eeee okadar olacak anne oldugumuzu nasıl anlayacagız cnm
.tekrardan gözün aydın inş sag saglım alırsın onu kucagına

buyuyecek annesı tabı yerım ben onu.....dınlen canım bol bol... bende ıyıyım evdeyım ders calısmam lazım bı bakayım kızlar napıyo dedım emıneyı merak etmıstım bıraz sohbet edeyım acılayım dedım🙂

Herkese selam sekerler😀
Ayy sabah sabah güldürdün beni eminem🙂Yaa tabii erken daha bisey görünmeyecegi belli de insan yeniden bir test yapardi.Idrar yada kan.Kiss senin annelik pasaportunu sevsinler🙂Ne güzelde tercüme etmissin.Ailendeki düsükler hakkinda ne dedi?Bir önlemi varmiymis?Sancilari sordun mu normalmiymis?Nedense bende hic öyle olmazdi ama topikte neredeyse tüm hamilelerde oluyor bu sanci.Seni tekrar candan tebrik ederim tatlim.Allahim saglikli bir sekilde kucagina aldigin günleride gösterir insallah.