bitmedide bayağı azaldı artık umarım temizlenmştir iyice...
fadimeciğime haftaya gidicez muhtemelen haftasonu gideriz cumartesde açıkmışya orası sen ne zaman gideceksin
neeeeeeeee woooow bacım hakkat çok gözü kara biriymişsin vay beee hadi inşallah böyle giderse sen kistin k sini bırakmıcan
oyyyy kıssss bende kaçıyordum şimdi gel beraber kaçak hheehhee
hadi canlar bende çıkıyorum artık herkese iyi akşamlar
bu akşam aşk ı memnu var ayyyyy firdevsinmi saçını yolsan bihterinmi karar veremedim hheehhee 5 yada 6 bölüm kalmış artık bihter intihar edecek oooooo
bu akşam aşk ı memnu var ayyyyy firdevsinmi saçını yolsan bihterinmi karar veremedim hheehhee 5 yada 6 bölüm kalmış artık bihter intihar edecek oooooo
ahaaaa vay maşallaaaaah canım yaaaa....aman sen yinede dikkatli içte bi vukuat olmasın tekrar...
öptüm canım kaçıyorum ben inşallah en kısa zamanda kurtulursun
ahaaaa vay maşallaaaaah canım yaaaa....aman sen yinede dikkatli içte bi vukuat olmasın tekrar...
öptüm canım kaçıyorum ben inşallah en kısa zamanda kurtulursun
nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs lovely...............................19 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs berranur ........................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
Şehnaz ........................... 22 Mayıs Sılam_Nisa ......................25Mayıs Sammy_haa...................26 Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs Ecce ............................1 Haziran azade ...........................2 Haziran bögürtlen......................2 Haziran lara ............................... 6 Haziran Ayşegül.........................8 Haziran dileğimmm.................. 8 Haziran duygum_06...................9 Haziran Bilgemelek...................10 Haziran
2009 ANNE ADAYLARI
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ŞUBAT ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği..........................Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> eminegelin............................20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
bitmedide bayağı azaldı artık umarım temizlenmştir iyice...
fadimeciğime haftaya gidicez muhtemelen haftasonu gideriz cumartesde açıkmışya orası sen ne zaman gideceksin
neeeeeeeee woooow bacım hakkat çok gözü kara biriymişsin vay beee hadi inşallah böyle giderse sen kistin k sini bırakmıcan
oyyyy kıssss bende kaçıyordum şimdi gel beraber kaçak hheehhee
31 gıtcem dk cumartesı saat 2 ye kadar orda randevu al once kız dur bacım nere gıdıyon daha yenı başladık sohpete ben o dızıye bakamıyom benım kocuşko kurtlar vadsı bakıyor bıde tek turkıye
selam kızlar
ben rahim filmi çektiremedim, çünkü yumurtam 17-18 mm olmuş.bir dahaki aya kaldı çekim işi,
bu arada kpss başvurumu yaptım.Evdeyim pazartesiye kadar.Evde olunca nete oturamıyorum pek , oğluş ateşli ,hep ilgi istiyor,şimdi de acıkmış beni çağırıyor.
Şehnazım regl olmamış konuştum ben ,buraya yazdımı bilmiyorum...