herkeşşşlere merhaba
oooooooooo bayağı kaynamış buralar oohh oohhh maşallaaaah
ayyy eminem yaaaaa süper bir akşam seni bekliyor...herşey 2 dudağının arasındaaa ayy canım beniiim
pirenses sendemi temizliğe başladın bacım bende aynı durumdayım...
eeeeeeeeee başka ne var ne yok canlar
Herkese merhaba... umarım iyisinizdir, ben de iyiyim azıcık bulantılar var ama neyse.
Öncelikle eminegelin tebrik ederim, gözünüz aydın, çok sevindim... allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. sanırım ülkemize gelmek sana yaradı 🙂 (yanlış hatırlmıyorsam tabi)
Kızlar misafirlerim var, sanırım pazar akşam ya da pazartesi günü aranıza katılırım. haber vereyim dedim. Hepinizi öpüyorummm, sevgiler.
Herkese merhaba... umarım iyisinizdir, ben de iyiyim azıcık bulantılar var ama neyse.
Öncelikle eminegelin tebrik ederim, gözünüz aydın, çok sevindim... allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. sanırım ülkemize gelmek sana yaradı 🙂 (yanlış hatırlmıyorsam tabi)
Kızlar misafirlerim var, sanırım pazar akşam ya da pazartesi günü aranıza katılırım. haber vereyim dedim. Hepinizi öpüyorummm, sevgiler.
bitmedide bayağı azaldı artık umarım temizlenmştir iyice...
fadimeciğime haftaya gidicez muhtemelen haftasonu gideriz cumartesde açıkmışya orası sen ne zaman gideceksin