çok şükür iyiyim canım ne olsun. bugün pek iş yapasım yoktu, burda takıldım🙂 birazdan da çıkarım zaten.
sağlıkla, ağız tadıyla tertemiz otur evinde. darısı benim eve🙂 sadece haftasonum olduğu için ben ancak dolap içlerini halletim. diğer yerler berbat🙂
herkeşşşlere merhaba
oooooooooo bayağı kaynamış buralar oohh oohhh maşallaaaah
ayyy eminem yaaaaa süper bir akşam seni bekliyor...herşey 2 dudağının arasındaaa ayy canım beniiim
pirenses sendemi temizliğe başladın bacım bende aynı durumdayım...
eeeeeeeeee başka ne var ne yok canlar
çok şükür iyiyim canım ne olsun. bugün pek iş yapasım yoktu, burda takıldım🙂 birazdan da çıkarım zaten.
sağlıkla, ağız tadıyla tertemiz otur evinde. darısı benim eve🙂 sadece haftasonum olduğu için ben ancak dolap içlerini halletim. diğer yerler berbat🙂
nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs lovely...............................19 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs berranur ........................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
Şehnaz ........................... 22 Mayıs Sılam_Nisa ......................25Mayıs Sammy_haa...................26 Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs Ecce ............................1 Haziran azade ...........................2 Haziran bögürtlen......................2 Haziran lara ............................... 6 Haziran Ayşegül.........................8 Haziran dileğimmm.................. 8 Haziran duygum_06...................9 Haziran Bilgemelek...................10 Haziran
2009 ANNE ADAYLARI
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ŞUBAT ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği..........................Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> eminegelin............................20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Herkese merhaba... umarım iyisinizdir, ben de iyiyim azıcık bulantılar var ama neyse.
Öncelikle eminegelin tebrik ederim, gözünüz aydın, çok sevindim... allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. sanırım ülkemize gelmek sana yaradı 🙂 (yanlış hatırlmıyorsam tabi)
Kızlar misafirlerim var, sanırım pazar akşam ya da pazartesi günü aranıza katılırım. haber vereyim dedim. Hepinizi öpüyorummm, sevgiler.