bugün ilk günüm daha ama normalde saatini $a$maz, sabah yataktan kalkar kalkmaz olurdu... yani doktor hesabina göre 4 haftalik oluyor, döllenme iki hafta önce olmus olmasi lazim....
o ayaklarim nerde ben bilmiyorum, anlatilmaz bi duygu, simdi yine iyiyim, sabah deli gibi olmustum...
bundan sonra burda cocugu olmayanlari türkiyeye göndercem
şehnaaaaaaaaaaaaaaaaaz şu izgilin köteklerinden geliyor haaaaaaa!sen böyle bu yaştan sonra gelmez falan dersen bebiş de seni yaşlı zanneder.sen de böyle haberler vereceksin inşaallah.gelip diyeceksin ki "ayyyyyyyyy kızlar dr.den geliyorum.doğuma şu kadar kaldı.bebek için şunları bunları aldım bebek sağlıklıymış" falan.
canım izgilim ya olsa da dövse..
SABIRSIZIM
arkadaşlara katılıyorum çok sabırsızsın!!! bu ne kardeşim daha iki yıl olmuş..dur bakalım bunun yazı var kışı var daha..alla alla yaaa..azıcık sabır lütfen lütfen..sabırlı olalım aaaaa..
canım izgilim ya olsa da dövse..
SABIRSIZIM
arkadaşlara katılıyorum çok sabırsızsın!!! bu ne kardeşim daha iki yıl olmuş..dur bakalım bunun yazı var kışı var daha..alla alla yaaa..azıcık sabır lütfen lütfen..sabırlı olalım aaaaa..
bucukda almaya gelcek beniii...
ayyy kizlar bugün öyle bi giyindimki, Trden gömlek aldim, magza kapaniyordu denemeden aldim, adam olur bu sana dedi, gögüz altindan lastikli, birazda bol, tam hamile gömleyi gibi....
bucukda almaya gelcek beniii...
ayyy kizlar bugün öyle bi giyindimki, Trden gömlek aldim, magza kapaniyordu denemeden aldim, adam olur bu sana dedi, gögüz altindan lastikli, birazda bol, tam hamile gömleyi gibi....
hımmmmmm dışarda yaniiii.ne güzel ya dışarda sevincini tam belli edemez ama.gerçi şoka giriyorlar ve dr onaylamadan tam kaptırmak istemiyorlar
yastık koy istersen içine söylemene bile gerek kalmaz:meri: ben kayınbabamlara gittiimde müjde vermek için öyle yapmayı düşündük sonra vazgeçtik :meri:
hımmmmmm dışarda yaniiii.ne güzel ya dışarda sevincini tam belli edemez ama.gerçi şoka giriyorlar ve dr onaylamadan tam kaptırmak istemiyorlar
yastık koy istersen içine söylemene bile gerek kalmaz:meri: ben kayınbabamlara gittiimde müjde vermek için öyle yapmayı düşündük sonra vazgeçtik :meri: