Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Emine gelinim,gelin hanımım,sultanıııııııımmm Allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.çooooooooooookk sevindim canııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm..

yalnız doğrumu anladım yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye başladınız her gece 5 gün üst üstemi oldu?..

Haa birde eminem ateştemi ölçtün sen ona göremi ilişki oldu? ateşini ölçerek yumurtlama olup olmadığını anladınmı peki? ayy anlat anlat herşeyi hepsini baştan sona anlaaattt :meri::meri::meri:

gün aşırı demek 1 gün yapıp 1 gün yapmamak...
dediklerini anladım....
yumurtlama gününü nasıl belirledin canım....
bide yataktan hemen kalktın mı canım....

heee simdi anladim....
internette proglamlar var, oraya en son adet gününü yaziyorsun, bide kac gün sürdügünü o hesapliyor. yataktan yemen kalkmadim, altima yastik koydum, sonra bi saga döndüm biraz yattim sonra sola. bunuda galiba mrsm den duymustum...

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn🙂

sen ne kadar zamandır bekliyordun? bişey uyguladın mı?
yaa belki kaçkere anlattın ama ben sürekli girmediğinden kaçırmışımdır🙂

canim bu benim 5ci ayim. kür falan uygulamadim, daha yeni incire baslamistim
yataktan hemen kalkmadim, bide Yumurtlama gününü hesapladim o haftayi iyi degerlendirdim 🙂))

canim bu benim 5ci ayim. kür falan uygulamadim, daha yeni incire baslamistim
yataktan hemen kalkmadim, bide Yumurtlama gününü hesapladim o haftayi iyi degerlendirdim 🙂))

harika! 5. ayda tutturdun demek🙂
biz bu işi beceremiyoruz diye düşünüp leyleklere sipariş vermeye karar verdim artık ben🙂

yaa soğan kürü, incir kürü diye yazışıp duruluyor. işe yarar mı acep?

cok sagol canimmm...
i$i garantiye almak icin hergünü degerlendirdik canim. cünkü ben yumurtlamayi takvimden hesapladim. yani bi gün öncede bi gün sonrada yumurtlamis olabilirim. Ovulayson testi götürmüstüm ama, maglum tatildeydik firsat bulup yapamadim. bide ben yumurtladigimi anlamiyorum, bazilarinda gögüsler falan agrirsmis.

ates ben ölcmedimde, eczaneden ovulasyon tesi alirken eczaci dedi ve bi kac yerdede okumustum, mesela testlerde 24-36 saat icinde yumurtlama olcak diye cikiyor (beniki öyle degi$ikleri varmi bilmiyorum) ates ölcmede direk yumurtlama gününü tesbit edebiliyormusun....

ateşini sabah 7.30 gibi ölçüyorsun hergün nor alıyorsun....
ateşinin düştüğü gün yumurtlama olmuş demektir...
düşmeden 1 gün önce ve düştüğü gün ilişki olması lazım....
biz bide bu gün yapmalıyız....
inanın çok yoruldum....
bakalım işe yaramış mı...
bunun için dijital termometre aldım.....
ben de yumurtladığımı anlayamıyorum.....

Incire valla bende iki gün önce basladim, cünkü bu ay hamile olabileceyimi düsünmemistim. incir yumurtanin kalitesini artiriyormus sanirim, yani yumurta icin iyimis. e$imde keciboynuzuna baslamisti, oda sprem sayisini artiriyormus. sogani pek bilmiyorum ... ise yararmi yaramazmi bilmem ama, denemesi bedava

canım pekiii adetlerin düzenli midir....
adet olduğunda karın ağrıların olur mu....
bide çene bölgende göğüs uçlarında kıllanma var mı
bunları pko için soruyorum genelde pko lu olanların bu belirtileri oluyormuş.....