teşekküredrim benimde 2 aydır düzensizleşti geçen ay 25 gün geçti söktürücü kullanarak adet olabildim şimdide 1 gün geçti haç adet belirtim yok göğüs uçarında hafif acıma dolgunluk beyaz losyon gibi sıvı akıntım oluyo arada kasıklarımda sızı şeklinde iğne batar gibi sağ kasığımda o kadar yeni bilmiyorum inşallah vardır
kızlar hamile oldugumu duyunca ayaklarımın ikisinide yerse sürüdüm arkamdan gelen olsun diye eminegelin geldi arkamdan ilk inş devamıda gelir hadi kızlar bekliyorum hepinizi 😀😀 OHHHHHHH MAYIS ANNELERİ COGALIYORRRRRR BEBİŞLER GELİYOR
Eminem sen yarin yine idrar testi mi yapicaksin?Bence simdi hemen Dr unu ara ve ya orada test yap yada kan testi yaptir.Bir an önce belirsizlikten kurtul.ayy cok heyecanlandim yaw:meri::meri:
sevin sevin bacım sen şincik sevinmicende ne zaman sevincen
silikte çıksa 2.çizgi varsa hamilesindir
inşallaaaaah yarın sabah daha koyu 2.çizgi görürsün
kızlar hamile oldugumu duyunca ayaklarımın ikisinide yerse sürüdüm arkamdan gelen olsun diye eminegelin geldi arkamdan ilk inş devamıda gelir hadi kızlar bekliyorum hepinizi 😀😀 OHHHHHHH MAYIS ANNELERİ COGALIYORRRRRR BEBİŞLER GELİYOR
Evet tatlim yaa,bende diyordum mayista sadece bir tane anne adayimiz var diye.Ama 20 mayis civarlari umutla bekleyen cok kisi var.Hayirlisi bakalim.:meri: