Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyyyy insallahhhhhh, ama karnim agriyor... hafif ama agriyor.... normalmiki??

Laracim... dedigin oldumu ne... Kütahyadan ital bebek geliyor galiba
Evet evet yaa,hayatimda ilk defa icime bisey dogdu;yasasinn...Böyle seylerde pek kabiliyetli degilimdirde...:meri::meri:
günaydın cnm emine güzel haberi en sona saklamış 😀 herkez sevincinden ne yapacagını şaşırdı
sen nasılsın cnm
Sagol canim,cok cok iyi oldum😀Sen nasilsin?Gittinmi Dr a?Randevun yarinmiydi yoksa yanlis mi hatirliyorum?

inş vardır cnm biraz bekle agrıların durumuna bak süreklimi yoksa ara sıramı geliyor ara sıra geliyorsa bebiş vardır hadi hayırlısı

Evet evet yaa,hayatimda ilk defa icime bisey dogdu;yasasinn...Böyle seylerde pek kabiliyetli degilimdirde...:meri::meri:

Sagol canim,cok cok iyi oldum😀Sen nasilsin?Gittinmi Dr a?Randevun yarinmiydi yoksa yanlis mi hatirliyorum?
bende iyim cnm doktura gittim şimdilik iyi dedi bugünde tahlil sonuclarını gösterecem bakalım ne diyecek inş kötü bişey cıkmaz

kızlar hamile oldugumu duyunca ayaklarımın ikisinide yerse sürüdüm arkamdan gelen olsun diye eminegelin geldi arkamdan ilk inş devamıda gelir hadi kızlar bekliyorum hepinizi 😀 😀 OHHHHHHH MAYIS ANNELERİ COGALIYORRRRRR BEBİŞLER GELİYOR

Evet tatlim yaa,bende diyordum mayista sadece bir tane anne adayimiz var diye.Ama 20 mayis civarlari umutla bekleyen cok kisi var.Hayirlisi bakalim.:meri: