Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

cnm hadi hayırlısı hamilesindin. bende rüyamda adet oldugumu gördüm gece kalkım baktım yoktu sabah yine baktım yoktu adet oldugunu gördüysen tersi cıkıyor bakkk OLEYYYYYYYYYYYY BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELİYORRRRRRRRRRR

demeee,,, ayy heycanlandirdiniz benii yaaaaa..... ümitlensemmi acaba... annammmm bagirasim geldi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Eminem cok sevindim birtanem.Ayy demedimmi sana senin bebis türkiyeden ithal olacak diye...Tebrik ederim canimmm...Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallahh...
:meri::meri:

teşekküredrim benimde 2 aydır düzensizleşti geçen ay 25 gün geçti söktürücü kullanarak adet olabildim şimdide 1 gün geçti haç adet belirtim yok göğüs uçarında hafif acıma dolgunluk beyaz losyon gibi sıvı akıntım oluyo arada kasıklarımda sızı şeklinde iğne batar gibi sağ kasığımda o kadar yeni bilmiyorum inşallah vardır

ayyyyy insallahhhhhh, ama karnim agriyor... hafif ama agriyor.... normalmiki??

Laracim... dedigin oldumu ne... Kütahyadan ital bebek geliyor galiba

Kiss adi de olsa test eger senin idrarinda gebelik hormonu olmasa cikmazdi.Yok olan seyi nasil göstersin...Sen bal gibi de hamilesin kiss:meri:

Son düzenleme:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
napcam ben simdi..... kalbim firlicak.... ama inanamiyorum kiiii.... karin agrisi beni deli ediyor, ayaga kalkinca birden kramf giriyor gibi oluyorr........ bu gün artik benim icin bitmezzzzz