Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

benım 5 ay oldu ılk aydan ıtıbaren eskısı gıbı benım hıc sasmadı suana kadar hıc gecıkme olmaz yanı tam gununde gelır allaha sukur doktora gıttınmı pekı bu durum ıcın?

Yok gidemedim canım 17 aralık da düşük yaptım işlerim fazlaca yoğun bu aralar hem gündüz hem gece çalıştığım bir dönem ne yazıkki
Ben ilçede oturuyorum buranın dr unada hiiiç güvenim kalmadı o yüzden Bursa ya dr gitmem lazım
Dr henüz 6 haftalık kürtaj yapmayalım ilaçla düşüğü tamamlattırırız dedi abus sabuk ilaçlar kullandım ogün bu gündür de düzelemedim sanki

günaydınn kızlarr
gunYDIN BILGEMELEK....nasılsın canım?
Tatli cadim,günaydin tatlim🙂Buradamisin?Online görünüyorsun ama asagida ismin yok.Nasil gidiyor ev hanimligi?
anasayfadaydım canım burdayım sımdı...ev hanımlıgı ıyı sımdılık temızlık bıttı sayılır wc ve banyo kaldı temızlencek bugunde bıtırırsem oh dıyecegım valla....ev hanımlıına alıstım ama ıs basvuruları yapıyorum bıyerden haber beklıyorum hayırlısı bakalım olursa super olucak.....
işim vardı düşmüşüm forumdan..
TATLI CADIM
sağol canım inşallah gelmiştir.. bu arada herkese günaydın tekrar..
olsun tatlım sen hıc gıtme olurmu dussen de gerı gelırsın zaten ama burda kal hep🙂

Yaa biz seninle daha önce yazismismiydik acaba?Sen yeniköyden degilmisin ve bir kizin vardi galiba?Karistiriyor da olabilirim ama...

günaydın tatlı cadım , sen 4 gün yokum demişsin , tatile mi?