Canim hastaneye Dr a yakinmisin bari acil durumda hemen ulasabilmek icin?Senin sagligin birinci sirada olmali canim.Sen saglikli olacaksin ki karninda büyüyecek olan bebeginde saglikli olsun.Böle risklere girme bence.Hem bir kere yapmissin hamile kalmamissin.Bu seferde öle olursa o tehlikeyi yasadiginla kalirsin.Yinede kendin bilirsin tabiide.
inşallah kuşum hep ediyoruz birbirimize inşallah....sen yinede dikkat et
ilk günün akşamı bi başladı yoğun ve parça şeklinde kanama 2.günün akşamına kadar devam etti yani yoğun kanamam 24 saat sürdü diyebilirim sonrası normal regl şeklinde...bilmiyorum bakalım 10 gün sonra gideceğiz dra umarım iyice temizlenmiştir...senin düşüklerinde ne kadar sürüyordu yoğun dönem
yok canımıniçi yinede dikkat ediyorum kocişim alt kattaya onu çağırıyorum birşey çekileceği zaman inşallah olmaz bişi
İnşallah canımmmm, iyi olmana ve kendini mutlu hissetmene çooooookkk sevindim. allah yolunuzu açık etsin inşallah.
Bazı şeyler bizim elimizde değil, kader yani...
evet yaa bir karşılaşamadık...ne demek canım benim. biz birbirimizi yüzyüze tanımasak bile burada iyi dostlar olduk. ben öyle düşünüyorum. o yüzden buradaki mutluluk mutluluğumdur ve buradaki üzüntü üzüntümdür. ben de çok öpüyorum seni tatlım
evet hepimiz için geçerli...herkesin birbirini merak atmesi elinden geldiğince yardım etmesi sevindiğinde sevinmesi üzüldüğünde üzülmesi çok çok güzel çıkarsız tertemiz bir dostluk bizimkisi...hepinizi herşeyi çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Canim hastaneye Dr a yakinmisin bari acil durumda hemen ulasabilmek icin?Senin sagligin birinci sirada olmali canim.Sen saglikli olacaksin ki karninda büyüyecek olan bebeginde saglikli olsun.Böle risklere girme bence.Hem bir kere yapmissin hamile kalmamissin.Bu seferde öle olursa o tehlikeyi yasadiginla kalirsin.Yinede kendin bilirsin tabiide.
aaaaaaaaa sahi bacım benim bi tanede bayramlık ağzım vardı dimi hheehhee bak unutmuşum iyiki hatıalattın hheehheeeee
evet hepimiz için geçerli...herkesin birbirini merak atmesi elinden geldiğince yardım etmesi sevindiğinde sevinmesi üzüldüğünde üzülmesi çok çok güzel çıkarsız tertemiz bir dostluk bizimkisi...hepinizi herşeyi çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
hııımmm sahi demiştin daha önce bakalım benim sonum nasıl olacak...sadece 1 gün çok yoğun oldu bilmiyorum oda yeterlimi temizlenmesi için...kafama takılan tek sorun bu canım benim bakalım artık umarım gerek kalmaz
hııımmm sahi demiştin daha önce bakalım benim sonum nasıl olacak...sadece 1 gün çok yoğun oldu bilmiyorum oda yeterlimi temizlenmesi için...kafama takılan tek sorun bu canım benim bakalım artık umarım gerek kalmaz
Daha 5 haftalikti dimi?O zaman gerek kalacagini sanmiyorum.Burada bakma her düsükten sonra rutin olarak hemen kürtaj ediyorlar ama mecburiyet olmadikca hic iyi degil.Buna en iyi Dr un karar verir,icin rahat olsun tatlim.
Bu arada senin yeni profil resmin cok cici kiss,cok hosuma gitti😀Sanada yakismis🙂