Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canlar 5 dakkacık aranıza sokulabilirmiyim
nasılsınız bakalım
layaaaaam şeni dinlemedim kusura bakma kuşuuuum 2 halımı yıkadım küçük zaten yatak odası halısıydı sonra bi girdim odaya oohhh beeeee artık ferah ferah yatarız kocişimle

Belki de hiç belli olmaz tabi 🙂 hayırlısıyla sağlıklı olsun da inşallahhh, amin sağol.
canım takvime göre görünen tarih 15 aralık ama önce de sonra da olabilir biliyorsun. hımm seninki karışmış 🙂

hoşgeldin canımmm nasılsın tatlım
canım ya iş yapmak için erken biraz dinlenseydin keşke.

Bak bak baakk,birde utanmadan nasilda anlatiyor😀Kiss ben sana ne diyem

Allahim kolay dogum nasib etsin insallah.Ay Allahim o duyguyu herkese yasatsin.Dünyanin en güzel duygusu.Oglumu kucagima aldigim an mutluluktan hickira hickira aglamistim.Hayatimda sadece o an sevincten agladim.Allahim bu mutluluktan kimseyi mahrum etmesin.

hoşgeldin canımmm nasılsın tatlım
canım ya iş yapmak için erken biraz dinlenseydin keşke.
oyyyy canım benim yaaaa ama napiiim kanamalarım bitince direk olaya kaldığımız yerden devam edeceğiz nasipse....hheehhee doktor ne derse desin...o yüzden şimdiden bitireyim işlerimi sonra bol bol yatarım...kendimi gayet iyi hissediyorum ara verip kendimi toparlama gereği hissetmiyorum hatta artık kendimi dahazinde ve sağlıklı hissediyorum hheeheee....çok psikopatım yaaaa....
heeeeeeeeeeeeee kaç gündür seni görüpte teşekkür etmek istiyordum geçenlerde benim için yazdığın mesaj çok hoşuma gitti dönüp dönüp tekrar okudum canımsın yaaaa öpüyorum seni